Fontaine du Sud
Fontaine du Sud
Languedoc Reserve 2010  

En af vores mest anmelderroste vine!

Vi har flere gange oplevet, at med vine fra dette område får du langt mere for pengene. I stil og kvalitet minder denne meget om gode vine fra det sydlige Rhône.

Mørk og intens farve. Eksplosion af mørke bær i duften og flot balance og harmoni i frugt og syre forhold. Smagen slutter flot med fine krydderier af peber og lakrids.Den klassiske fede, varme frugt, som kendetegner vinene fra Sydfrankrig og med en behagelig blød finish. Fuld drikkeklar vin der har ligget på flaske i mere end to år.

Vinen har fået følgende anmeldelser:

"FREMRAGENDE" og 90 point i DinVinGuide, som skriver: "Tæt peber, lakridsbolcher og så holder den helt ren og saftig frugt samtidigt. Råt fad og rustik i stilen. Kompleks med lang eftersmag. Virker som en stor vin med ambitioner"

KUP til prisen, GODT KØB og 5 stjerner i Ekstra Bladet og følgende beskrivelse: "Krydret i duften. Flot koncentration, masser af røde bær, lakrids, peber og vanilje. Velbalanceret med en lang krydret afslutning."

6 stjerner på AOV.dk:
"Brombær, krydderurter, grøn peber, og ristet fad. Snert af kamfer. Mørk, dyb, fyldig struktur, Flot balance mellem moden frugt, forfriskende syre og fad."

5 Stjerner på Flaskehalsen.nu: 
"Nogle gange bliver man virkelig overrasket over, hvor meget vin, man kan få for 65 kroner. Dette er en vin, der i forhåndsindtrykket har mange odds imod sig. Jeg er oftest ked af, når jeg ikke kan finde frem til, hvilke druer, vinen er sammensat af, og i det hele taget skal holdes lidt udenfor, hvordan det hele er blevet til. Men når alt kommer til alt, så er det jo smagen, det gælder om, og her skal jeg da ellers love for, at der er skruet op for charmen. Det er en meget mørk vin, der præges af en flot duft og en fyldig og saftig smag med masser af gode krydderier. Syren er markant, men perfekt afbalanceret, og det virker som en vin, der er lavet på en god blanding af klassiske franske druer med både bløde frugter og gode krydderier. For 65 kroner er det noget af et køb, du kan gøre her. Det er en vin, der på mange måder er ganske nem at gå til, men det er også en vin, der har tilpas meget karakter til, at den bider fra sig og står stolt og stærkt i glasset."
Vis mere
Vis mindre

Fontaine du Sud

   På lager
Antal
TypeRødvin
LandFrankrig
OmrådeLanguedoc
Årgang2010
DruerSyrah
Grenache
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00531275
Mest sete varer
Salento Zinfandel
Salento Zinfandel Fra 47,50
Exubérance AOP
Exubérance AOP Fra 90,00
Terre de Brume
Terre de Brume Fra 55,00
Anniversario
Anniversario Fra 49,00
Ebrius Governo IGT
Ebrius Governo IGT Fra 79,00