Crozes-Hermitage Font Sante
Crozes-Hermitage Font Sante
6 STJERNER I FINANSBUREAUET:
"Et absolut brag af en Crozes-Hermitage fra det forrygende år 2015 som fremstår overraskende drikkeklar med både fylde og elegance i næse såvel som krop. Generøse mængder læder og tobak i næsen og opulent mund med masser af peber og pondus og en snert af mineralitet i eftersmagen. Flot vin og super køb til prisen".

5 stjerner i Vinavisen.dk, i uge 11 2018.
"Lækker rødvin fra den nordlige Rhônedal. Den har blød og fyldig frugt, men også noget, der lige napper lidt i gummerne. Giv den gerne lidt luft."

Fra den nordlige Rhônedal kan vi her tilbyde en yderst flot og elegant Crozes Hermitage. Vinen er lavet udelukkende på Syrah, og stilen er mere tilgængelig og imødekommende, end mange af ”bulderbasserne” fra syd. Vinen fremstår afbalanceret og nydelsesfuld: duft af brombær, solbær, jordbær, peber, vanilje, og krogmodnet oksekød. Fyldig smag med kølig frugtighed og god tyngde, men stadig meget forfinet og frisk.
Når vin fra Nord-Rhône er bedst, har de en uforlignelig kombination af styrke og elegance – og det er lige hvad du får her! Server den ved cirka 17-18 grader, og gerne til gris, kalv eller charcuteri.

Vindistriktet Crozes-Hermitage er det største af de nordlige appellationer. Beliggende på den 45. breddegrad, strækker det sig over 11 kommuner i Drôme-departementet. Vindistriktet er stort, og jorderne er ganske forskellige. Det vigtigste område, der er beliggende syd og øst for Tain-l'Hermitage, er formet af tykke lag af valsede skærver fra forskellige istider blandet med rødler og har formet relativt flade overfladeforhold, der kaldes plateauer eller terrasser. I nordvest finder man terroirer, hvor bjergsidernes overfladeforhold er ret stejle.
Vis mere
Vis mindre

Crozes-Hermitage Font Sante

   På lager
Antal
Alc %13,5%
LandFrankrig
OmrådeNord Rhône
VinhusLa Passion des Terroirs
Årgang2015
DruerSyrah
SmagsretningFyldig
Tør
Kompleks
Velegnet tilKalv
Charcuteri
Gris
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerT00831131
Mest sete varer