Folie à Deux Chardonnay
Folie à Deux Chardonnay
Nogle af verdens bedste og mest anerkendte, rene Chardonnay-vine, kommer fra Russian River Valley.
Det skyldes den fantastiske kombination af jordbundsforhold og klima. Den kølige tåge fra Stillehavet, som om natten sænker temperaturen i Russian River Valley, er ideel til netop Chardonnaydruen, som modnes langsomt og udvikler intens smag, og samtidig bevarer syren i druerne.

Dette er en  forførende Chardonnay der har gæret og lagret på tre typer egetræsfade; franske, amerikanske og ungarske. Tilsammen tilfører de vinen kompleksitet, med besnærende elementer af pære, æble, ananas, abrikos, muskatnød og vanilje. Fylde og dybde i perfekt harmoni med mineralitet og stringens, gør denne hvidvin til et sikkert valg til fiskeretter, charcuteri og milde oste.

Årgang 2016:
90 point i Din Vin Guide.

Folie à Deux blev grundlagt i 1981, af to psykiatere der delte en fælles passion for vin - heraf navnet som kan oversættes til ”en fantasi eller vrangforestilling delt af to mennesker”. I 2004 blev vinhuset solgt til Trinchero Family Estates, et stort vinfirma beliggende i Napa Valley.

Folie à Deux holder til i Sonoma, og fremstiller vine på druer fra følgende appellationer; Dry Creek Valley, Alexander Valley, Russian River Valley og Sonoma Coast.

Vingården producerer serien Ménage à Trois, som vi også forhandler i Holte Vinlager. Ménage à Trois blev i 2009 kåret til ”Wine Brand of the Year”, i USA!
Vis mere
Vis mindre

Folie à Deux Chardonnay

   På lager
Antal
TypeHvidvin
Alc %13,9%
LandUSA
OmrådeCalifornien
VinhusFolie à Deux
Årgang2017
DruerChardonnay
SmagsretningFyldig
Frugtig
Tør
Kompleks
Fadpræget
Velegnet tilFisk
Milde oste
Charcuteri
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerP16123017
Mest sete varer
Andre har også købt
Whissin Whisky (alkoholfri)
Æble Cider
Æble Cider
Fra 50,00
Ronsin Rom (alkoholfri)