Folie à Deux Chardonnay
Folie à Deux Chardonnay
Nogle af verdens bedste og mest anerkendte, rene Chardonnay-vine, kommer fra Russian River Valley.
Det skyldes den fantastiske kombination af jordbundsforhold og klima. Den kølige tåge fra Stillehavet, som om natten sænker temperaturen i Russian River Valley, er ideel til netop Chardonnaydruen, som modnes langsomt og udvikler intens smag, og samtidig bevarer syren i druerne.

Dette er en  forførende Chardonnay der har gæret og lagret på tre typer egetræsfade; franske, amerikanske og ungarske. Tilsammen tilfører de vinen kompleksitet, med besnærende elementer af pære, æble, ananas, abrikos, muskatnød og vanilje. Fylde og dybde i perfekt harmoni med mineralitet og stringens, gør denne hvidvin til et sikkert valg til fiskeretter, charcuteri og milde oste.

Årgang 2016:
90 point i Din Vin Guide.

Folie à Deux blev grundlagt i 1981, af to psykiatere der delte en fælles passion for vin - heraf navnet som kan oversættes til ”en fantasi eller vrangforestilling delt af to mennesker”. I 2004 blev vinhuset solgt til Trinchero Family Estates, et stort vinfirma beliggende i Napa Valley.

Folie à Deux holder til i Sonoma, og fremstiller vine på druer fra følgende appellationer; Dry Creek Valley, Alexander Valley, Russian River Valley og Sonoma Coast.

Vingården producerer serien Ménage à Trois, som vi også forhandler i Holte Vinlager. Ménage à Trois blev i 2009 kåret til ”Wine Brand of the Year”, i USA!
Vis mere
Vis mindre

Folie à Deux Chardonnay

   På lager
Antal
TypeHvidvin
Alc %13,9%
LandUSA
OmrådeCalifornien
VinhusFolie à Deux
Årgang2017
DruerChardonnay
SmagsretningFyldig
Frugtig
Tør
Kompleks
Fadpræget
Velegnet tilFisk
Milde oste
Charcuteri
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerP16123017
Andre har også købt
Darwin Pinot Grigio
Cantorum Chardonnay
Bulletin Chardonnay