Foie Gras de Canard (andelever)
Foie Gras de Canard (andelever)
Foie Gras de Canard (andelever)

Foie Gras er kejseren blandt konger inden for delikatesser! Mange tror fejlagtigt, at der altid er tale om gåseleverpostej. Det er der ikke, men om ren, fed lever fra and eller gås, typisk serveret i skiver på et leje af sky eller toast efter at være blevet let forarbejdet og efter at have snuset til lidt armagnac – eventuelt serveret med druer eller valnødder, eller som tilbehør til en skive oksemørbrad.

BEMÆRK:
Vi forhandler Foie Gras, som tager hensyn til dyrenes velbefindende. Der er altså IKKE tale om tvangsfodring. Processen foregår således:
Gæssene går på friland med græs og grønt og bliver kun håndfodret de sidste tre uger før slagtningen og typisk kun fire-fem dage. Ikke noget med at tvinge majs ned i halsen på dem. De spiser frivilligt af hånden i et kvarters tid, men kun hvis de ikke selv pirker majsen op. På den måde bliver de lyntilvænnet og spiser selv frivilligt videre.

Serveringsforslag:

En dåse Foie Gras
4 stykker brød
Balsamicoeddike
Ca. 300 g. svampe, fx champignon, østershatte og kejserhatte

Tilberedning:

Rist to skiver foie gras, ca. 1 cm tykke på en hed pande.
Rens svampene og rist dem derefter af på panden med fedtet fra foie gras.
Rist 4 stykker brød. Læg det ene stykke brød på tallerkenen, læg de ristede svampe ovenpå, efterfulgt af en skive foie gras.
Drys med salt og peber og slut af med et stykke ristet brød.
Dryp balsamico eddike rundt i kanten af tallerkenen.

Bon Appetit!
Vis mere
Vis mindre

Foie Gras de Canard (andelever)

100,00
   På lager
Antal
VarenummerPM1210010
Andre har også købt
Olivenolie
Olivenolie
35,00
December
December
Før 899,00
595,00
Gin Mare gaveæske med 4 fl. 1724 tonic