Falesco Vitiano Rosso
Falesco Vitiano Rosso

Et lille mirakel fra Umbrien!


Den korte avis: ”Overvældende god vin til en meget favorabel pris.” – vi kunne ikke have sagt det bedre selv. Du får her en super velsmagende vin fra Umbrien til en uhørt flot tilbudspris!

Luca Maroni - 95 point
James Suckling - 91 point
Den korte avis - 5/6 stjerner

Vitiano Rossos karakter:

Vinen er livlig, saftig, aromatisk og meget let at drikke. Den viser en dyb rubinrød farve, og duften udstråler intense frugtige aromaer af modne kirsebær og sorte stenfrugter. Strukturen er tør og smidig, og vinen glider blødt og lækkert over ganen med god friskhed. Eftersmagen er krydret og kan godt give associationer til kirsebærlikør.

Hvad er vinen velegnet til?

Du vil kunne nyde vinen til det meste mad - både lette kødretter, men også retter med mere gods i. Prøv den eksempelvis til sammenkogte retter med tomat og oksekød.

Serveringstemperatur cirka 16-18 grader.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet på lige dele Cabernet Sauvignon, Merlot og Sangiovese. De tre druersorter høstes på forskellige tidspunkter - Merlot tidligt i september, og de to andre sidst i september. Vinen bliver lagret tre måneder på egetræsfade.

Om producenten:

Falesco blev grundlagt i 1979 af det ikoniske brødrepar Riccardo og Renzo Cotarella, og målet har altid været det samme – produktion af topkvalitets vine. I dag regnes de for at være den bedste producent i Lazio/Umbrien-distriktet, der ligger i Midtitalien. Vingården ligger i Lazio-regionen tæt på grænsen til Umbrien. Faktisk besidder Falesco også en vingård i netop Umbrien, hvor man også har en betydelig produktion.

Vingården Falesco er Lazio-regionens suverænt bedste vinproducent. Riccardo Cotarella betragtes som en af verdens bedste vinmagere, og sammen med hans bror Renzo ejer han vingården. Renzo er tilmed administrerende direktør hos topproducenten Marchesi Antinori i Toscana – så man skal altså lede længe efter en større garanti for kvalitet!

Vis mere
Vis mindre

Falesco Vitiano Rosso

   På lager
Antal
Alc %13,5%
LandItalien
OmrådeLazio
VinhusFalesco
Årgang2017
DruerMerlot
Sangiovese
Cabernet Sauvignon
SmagsretningFyldig
Frugtig
Krydret
Velegnet tilAllround
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
James Suckling91 point
Se video
VarenummerT00531747
Mest sete varer
Andre har også købt
Château de Fabregues
Sangiovese del Conte
Chianti Classico Navigatore