Falesco Trentanni
Falesco Trentanni

Mageløs vin fra Umbrien.


Trentanni er en af Falescos topvine fra Umbrien, og oprindeligt lavet for at fejre 30-års jubilæet for vingården. Det er en vin med stor dybde og elegance, og så har den en helt unik blødhed over sig.  

Vinens karakter:

Her er der tale om en vin af højeste kaliber – den er koncentreret, varm og ekstremt velsmagende. Intens frugtig duft med livlige blåbærnoter efterfulgt af brombærsyltetøj, chokolade og frisk mynte. I smagen er vinen kompleks og vedvarende med frugtige, bløde toner.

Hvad er vinen velegnet til?

Vinen er kraftig og indbyder til solide kødretter. Men faktisk er den så fløjlsblød og afrundet, at den sagtens kan nydes uden mad. Eventuelt som ledsager til en god bog eller i et godt afslappet selskab efter en lækker middag.

Serveringstemperatur cirka 14-16 grader.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet på halvt Merlot og halvt Sangiovese, og så har den fået tolv måneders fadlagring.

Om producenten:

Falesco blev grundlagt i 1979 af det ikoniske brødrepar Riccardo og Renzo Cotarella, og målet har altid været det samme – produktion af topkvalitets vine. I dag regnes de for at være den bedste producent i Lazio/Umbrien-distriktet, der ligger i Midtitalien. Vingården ligger i Lazio-regionen tæt på grænsen til Umbrien. Faktisk besidder Falesco også en vingård i netop Umbrien, hvor man også har en betydelig produktion.

Vingården Falesco er Lazio-regionens suverænt bedste vinproducent. Riccardo Cotarella betragtes som en af verdens bedste vinmagere, og sammen med hans bror Renzo ejer han vingården. Renzo er tilmed administrerende direktør hos topproducenten Marchesi Antinori i Toscana – så man skal altså lede længe efter en større garanti for kvalitet!
Vis mere
Vis mindre

Falesco Trentanni

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %14,5%
LandItalien
OmrådeLazio
VinhusFalesco
Årgang2017
DruerMerlot
Sangiovese
SmagsretningFrugtig
Krydret
Kompleks
Koncentreret
Velegnet tilAperitif/uden mad
Tunge retter
Simre/gryderetter
Bøffer
Oksekød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerT00531745
Andre har også købt
Beefsteak Club Malbec BIB (225 cl.)
4 Rios Cabernet Gran Reserva
4 Rios Malbec
4 Rios Malbec
Fra 85,00