Falesco Le Pòggere Rosso
Falesco Le Pòggere Rosso

Cabernet Sauvignon og Sangiovese i flot forening!


Det der gør denne vin speciel - udover at den smager fantastisk - er, at de to druesorter høstes på to forskellige tidspunkter. Først Cabernet Sauvignon og derefter Sangiovese. Druerne vinificeres separat og bliver først senere kombineret i forbindelse med fadlagringen.  

Vinens karakter:

Intens og koncentreret rubinrød farve. Duften har frugtige noter af syrlig kirsebærsyltetøj, rabarber og nelliker. Hertil kommer balsamiske fornemmelser af eukalyptus, viol og underskov. Smagen er yderst ​​behagelighed og blød. Afrundede tanniner giver vinen en afbalanceret fylde med god friskhed og smag.

Hvad er vinen velegnet til?

Rigtig god til hovedretter med oksekød, men også til det salte tapasbord med kolde udskæringer og modne oste.

Serveringstemperatur cirka 16-18 grader.Sådan er vinen fremstillet:

I området omkring Montefiascone høstes druerne Cabernet Sauvignon og Sangiovese, som er brugt til denne vin. Druerne vinificeres hver for sig og mosten bliver først hældt sammen i barriquetønderne, hvor den lagrer i to måneder.

Om producenten:

Falesco blev grundlagt i 1979 af det ikoniske brødrepar Riccardo og Renzo Cotarella, og målet har altid været det samme – produktion af topkvalitets vine. I dag regnes de for at være den bedste producent i Lazio/Umbrien-distriktet, der ligger i Midtitalien. Vingården ligger i Lazio-regionen tæt på grænsen til Umbrien. Faktisk besidder Falesco også en vingård i netop Umbrien, hvor man også har en betydelig produktion.

Vingården Falesco er Lazio-regionens suverænt bedste vinproducent. Riccardo Cotarella betragtes som en af verdens bedste vinmagere, og sammen med hans bror Renzo ejer han vingården. Renzo er tilmed administrerende direktør hos topproducenten Marchesi Antinori i Toscana – så man skal altså lede længe efter en større garanti for kvalitet!


Vis mere
Vis mindre

Falesco Le Pòggere Rosso

   På lager
Antal
Alc %13%
LandItalien
OmrådeLazio
VinhusFalesco
Årgang2018
DruerSangiovese
Cabernet Sauvignon
SmagsretningFyldig
Frugtig
Krydret
Tør
Velegnet tilBøffer
Charcuteri
Ostebord
Oksekød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
Se video
VarenummerT00531741