En Verden af Hvidvin
En Verden af Hvidvin
Forestil dig at sidde og koble af med et glas kold hvidvin i hånden med sol i ansigtet. Skønt, ikke? Eller måske har du lavet lækker mad der skriger på hvidvin. Mange retter og især dem med lyst kød, fisk og skaldyr egner sig nemlig suverænt godt til netop hvidvin.

Vi har håndplukket nogle af vores bedste hvidvine, og samlet dem i en kasse til dig: Du får seks formidable hvidvine fra seks forskellige lande – lavet på seks forskellige druer. Du er altså her sikret meget forskellige oplevelser i topkvalitet. Prisen er superskarp og du sparer 179 kroner!

Smagekassen indeholder:

Ritsch Riesling Trocken – 2019 Tyskland
Man skal lede meget længe andre steder for at finde en så  fantastisk Riesling! Frisk, klar og mineralsk næse med noter af citrus. I munden er den fyldig og tør med en knivskarp syre og noter af grape. Den har en god fedme og dejlig l ngde p  eftersmagen.

Prøv den til sushi eller asiatisk krydret mad.

Flaskehalsen.nu - 6 stjerner

Saronsberg Viognier – 2018 Sydafrika
Vidunderlig Viognier fra Sydafrika-vinen er behageligt tør, og så  byder den på en flot aromatisk smag af eksotiske frugter, krydderier og vanilje.

Drik gerne vinen til orientalsk krydret mad eller sushi – det er simpelthen et match made in heaven!

Veritas - Guldmedalje
Decanter - 94 point

Grüner Veltliner Weinviertel – 2019 Østrig
Denne hvidvin udtrykker essensen ved Grüner Veltliner fra området Weinviertel fuldstændig perfekt. Den er dejlig frisk, sprød og med rigtig god fylde. Vinen er som skabt til krydret mad - den formår nemlig at matche de krydrede karryretter fantastisk.

Chili og wasabi inspirerede retter vil ligeledes g  formidabelt til vinen!

Østrigs bedste vingård 4 år i træk!

Les Voiles l’Atlantique – 2020 Frankrig
Her får du en frisk og sprød Sauvignon Blanc. Vinen er svagt grøn i farven, en anelse syrlig og let tør. Den både smager og dufter intenst af hyldeblomst, og det gør den helt perfekt til de lunere temperaturer.

Genial til salater, kylling, fisk eller skaldyr. Serveres direkte fra køleskabet!

Flaskehalsen.nu - 6 stjerner & Bedst til prisen

Silvia Cellars Chardonnay – 2019 Californien
Fuldfed Chardonnay for alle pengene! Duften er frisk med æble og fersken, og smagen er klassisk californisk med masser af vanilje, egetræ og røgede noter.

Drik den ved 8-10 grader og gerne til laks, makrel eller kylling. Det er lækkert!

Bottega Pinot Grigio – 2020 Italien
Fantastisk lækker Pinot Grigio! Det er en virkelig flot hvidvin, der med frugt, mineralitet og et friskt bid overbeviser enhver om at området, Trentino, laver nogle af Italiens bedste hvidvine.

Vinen vil især være lækker til skaldyrsrisotto, bagt fisk eller kolde udsk ringer af lyst kød. Serveres ved cirka 10 grader.
Vis mere
Vis mindre

En Verden af Hvidvin

Før 774,00
595,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Flaskestørrelse6 x 75 cl.
TypeHvidvin
Smagekasse
Læs pdf-folderEn verden af hvidvin 2021
VarenummerSK0108
Mest sete varer
Andre har også købt
Toscana-kassen
Toscana-kassen
Før 865,00
650,00
Rosé Gourmet
Rosé Gourmet
Før 716,00
575,00
Piemonte-kassen
Piemonte-kassen
Før 955,00
699,00