Ebrius Governo IGT
Ebrius Governo IGT

Governo - en toscansk specialitet og Ripassos forgangsmodel.


Her er du garanteret en ganske forrygende vin til prisen. Det er helt uhørt flot taget prisen i betragtning!

Vinens karakter:

Vinen byder på exceptionel rigdom i smagen med noter af kirsebær, brombær, og grape. På trods af den sublime koncentration er vinen harmonisk, tilpas krydret, og den lange behagelige eftersmag er elegant indrammet af silkebløde tanniner, der aldrig bliver bitre.  

Serveringstemperatur cirka 16-18 grader. Vinen har rigtig godt af noget luft - derfor anbefaler vi at du åbner den et par timer, inden servering. Alternativt kan du dekantere den en times tid før den skal nydes.Hvad er vinen velegnet til?

Vinen er en fremragende ledsager til oksekød, lam og fyldige oste.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen der er lavet på 70% Sangiovese og 30% Merlot, er ret speciel, idet den er lavet på den gamle metode, Governo. Den har lagret 6 måneder på egetræsfade og herefter 3 måneder på flaske.

Governo er én af de ældste vinifikationsmetoder, som traditionelt anvendes ved fremstilling af ung Chianti vin. Her tørres nogle af druerne fra høsten og de gæres selvstændigt. Denne most tilsættes derefter den unge vin og skaber en let eftergæring. Det resulterer i at vinen får langt større dybde og karakter. Metoden er forgangsbillede for Ripasso, som man kender fra Veneto.

Om Casa Vinicola Fratelli Nistri :

Familien Nistri har været involveret i vinproduktion siden 1865 og har 21 hektar vinmarker. Casa Vinicola Fratelli Nistri en af de ældste vingårde i Toscana og administreres i dag af fjerde og femte generation. Man har foretaget store investeringer, så vingården nu har den nyeste teknologi i kælderen - altid med det formål at forbedre vinkvaliteten yderligere.

Ved at arbejde sammen med Italiens unge vinmager-ikon, Matteo Bernabei, suppleres de traditionelle metoder med nye innovative teknikker. De mest populære toscanske prestige-vine hører til blandt specialiteterne i Nistri-familien: Chianti, Sangiovese og Vermentino produceres på den historiske ejendom, men også klassiske umbriske sorter som Orvieto.
 
Vis mere
Vis mindre

Ebrius Governo IGT

   På lager
Antal
Alc %13,5%
LandItalien
OmrådeToscana
VinhusCasa Vinicola Fratelli Nistri
Årgang2019
DruerMerlot
Sangiovese
SmagsretningFyldig
Frugtig
Krydret
Tør
Velegnet tilSmagfulde oste
And
Gris
Lam
Oksekød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
Se video
VarenummerT00531681
Mest sete varer