Dutcher Crossing Grenache/Syrah/Mourvedre
Dutcher Crossing Grenache/Syrah/Mourvedre

Super "GSM'er" fra Sunny CaliforniaRig og varm vin, der læner sig kærligt op ad forbilledet fra det sydlige Rhône.

Vinens karakter:

Fantastisk duft af krogmodnet kød, lakrids, mørk chokolade, brombær, te og cedertræ. Smagen er intens og koncentreret med masser af modne, fyldige nuancer, som smelter sammen med en behagelig syre og en lang fyldig og vedvarende eftersmag.

Hvad er vinen velegnet til?

Den vil være fremragende til mørkt kød og kraftige oste. Vi anbefaler at du ilter vinen et par timer på en karaffel.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet på et blend af Grenache, Syrah og Mourvedre - også kaldet den klassiske Rhône blanding. Her falder den dog ud noget anderledes og de varmere himmelstrøg fornemmes tydeligt.

Om Dutcher Crossing:

Lad det være sagt med det samme: Dutcher Crossing hører til i eliten af topproducenter i Californien.

Vingården der er beliggende i Dry Creek Valley, fremstiller vine af absolut højeste kaliber, og bliv ikke skræmt over vinenes priser – de er hver en øre værd!

Vil du opleve og smage californisk vin, når det er bedst, så er Dutcher Crossing et rigtig godt valg. Vinhuset ejes af Debra Mathy. Hun kan betegnes som lidt af en eventyrer, og hendes lange vej til at blive ejer af Dutcher Crossing, har været hendes mest mindeværdige rejse. Oprindeligt udlært pædagog, så lå det ikke i kortene at Debras skæbne skulle være at ende som ejer af en vingård.

Efter nogle år i Europa udviklede hun dog stor interesse for vinens verden.  Efter yderligere nogle år, begyndte hun at forfølge drømmen om at blive vingårdsejer, i Dry Creek Valley. Med hjælp fra sin far, der på det tidspunkt var en succesfuld forretningsmand i Wisconsin, gik Debra på jagt efter et vinhus som havde lige præcis det hun søgte: vin i topklasse, fokus på fællesskab og et forretningsmæssigt stort potentiale. På et tidspunkt i processen besøgte Debra og hendes far, 33 vingårde på 4 dage - så engagementet var der tydeligvis!

Desværre gik faderen bort i 2006 – kun et år før Debra købte Dutcher Crossing.
Logoet på etiketterne med den berømte velociped – også kaldet Væltepeter – er til ære for Debras far. Sådan en var nemlig hans sidste julegave til hende…
Vis mere
Vis mindre

Dutcher Crossing Grenache/Syrah/Mourvedre

299,00
   På lager
Antal
Alc %14,8%
LandUSA
OmrådeCalifornien
VinhusDutcher Crossing
Årgang2015
DruerMourvedre
Syrah
Grenache Noir
SmagsretningFrugtig
Kraftig
Krydret
Velegnet tilTunge retter
Simre/gryderetter
Bøffer
Kød fra grillen
Oksekød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerT00531637
Andre har også købt
Schloss Bockfliess Pinot Noir
Schloss Bockfliess Zweigelt
Saronsberg Full Circle