Dutcher Crossing Zinfandel Maple Vineyard
Dutcher Crossing Zinfandel Maple Vineyard
Denne vin tangerer portvin – på den gode måde. Vinen er mørk og dristig, og har en ekstrem koncentreret duft af brombærkompot, vanilje, sort peber og sød parfume. Smagen er tæt og eftersmagen nærmest praler af rigdom. Fuldstændig perfekt tanninstruktur fylder mundtøjet længe og behageligt. Prøv den til saltimbocca – sublim oplevelse!


Lad det være sagt med det samme: Dutcher Crossing hører til i eliten af topproducenter i Californien.Vingården der er beliggende i Dry Creek Valley, fremstiller vine af absolut højeste kaliber, og bliv ikke skræmt over vinenes priser – de er hver en øre værd! Vil du opleve og smage californisk vin, når det er bedst, så er Dutcher Crossing et rigtig godt valg.
Vinhuset ejes af Debra Mathy. Hun kan betegnes som lidt af en eventyrer, og hendes lange vej til at blive ejer af Dutcher Crossing, har været hendes mest mindeværdige rejse. Oprindeligt udlært pædagog, så lå det ikke i kortene at Debras skæbne skulle være at ende som ejer af en vingård. Efter nogle år i Europa udviklede hun dog stor interesse for vinens verden.  Efter yderligere nogle år, begyndte hun at forfølge drømmen om at blive vingårdsejer, i Dry Creek Valley. Med hjælp fra sin far, der på det tidspunkt var en succesfuld forretningsmand i Wisconsin, gik Debra på jagt efter et vinhus som havde lige præcis det hun søgte: vin i topklasse, fokus på fællesskab og et forretningsmæssigt stort potentiale. På et tidspunkt i processen besøgte Debra og hendes far, 33 vingårde på 4 dage - så engagementet var der tydeligvis!
Desværre gik faderen bort i 2006 – kun et år før Debra købte Dutcher Crossing.
Logoet på etiketterne med den berømte velociped – også kaldet Væltepeter – er til ære for Debras far. Sådan en var nemlig hans sidste julegave til hende…
Vis mere
Vis mindre

Dutcher Crossing Zinfandel Maple Vineyard

450,00
   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %14,7%
LandUSA
OmrådeCalifornien
VinhusDutcher Crossing
Årgang2017
DruerZinfandel
SmagsretningKraftig
Kompleks
Koncentreret
Velegnet tilTunge retter
Bøffer
Kød fra grillen
Oksekød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerT00531629
Andre har også købt
Dewaldt Heyns Weathered Hands Pinotage
Pradorey Adaro
Pradorey Adaro
Fra 180,00
Xiloca Garnacha
Xiloca Garnacha
Fra 69,00