Dutcher Crossing Pinot Noir Plus Barrel Selection
Dutcher Crossing Pinot Noir Plus Barrel Selection

Topvin fra Russian River ValleyDer er ikke mange vinproducenter i Sonoma County og slet ikke langs Russian River, der finder anledning til at klage over 2016. For første gang i adskillige år kunne man nemlig høste i store mængder, og ikke nok med det. En usædvanlig kølig, blæsende og solfattig august måned forlængede vækstsæsonen og skabte sunde aromatiske druer med en nærmest perfekt sukker/syrebalance.

Vinens karakter:

En helstøbt Pinot Noir fra marken Chenoweth i Russian River Valley. Vinen har en vibrerende og levende duft hvor den røde frugt kommer flot op til overfladen. Mundfølelsen er friskhed med noter af kirsebær, chokolade og en herlig frugtsyre der balancere egetræsfadets indflydelse flot.

Hvad er vinen velegnet til?

Det er en saftig rødvin, der vil passe flot til vildtretter og fjerkræ.

Serveringstemperatur: 15-16 grader. Dekanter gerne vinen en times tid inden servering.

Om producenten:

Lad det være sagt med det samme: Dutcher Crossing hører til i eliten af topproducenter i Californien.
Vingården der er beliggende i Dry Creek Valley, fremstiller vine af absolut højeste kaliber, og bliv ikke skræmt over vinenes priser – de er hver en øre værd.

Vil du opleve og smage californisk vin, når det er bedst, så er Dutcher Crossing et rigtig godt valg. Vinhuset ejes af Debra Mathy. Hun kan betegnes som lidt af en eventyrer, og hendes lange vej til at blive ejer af Dutcher Crossing har været hendes mest mindeværdige rejse. Oprindeligt udlært pædagog, så lå det ikke i kortene at Debras skæbne skulle være at ende som ejer af en vingård. Efter nogle år i Europa udviklede hun dog stor interesse for vinens verden.  

Efter yderligere nogle år, begyndte hun at forfølge drømmen om at blive vingårdsejer, i Dry Creek Valley. Med hjælp fra sin far, der på det tidspunkt var en succesfuld forretningsmand i Wisconsin, gik Debra på jagt efter et vinhus som havde lige præcis det hun søgte: vin i topklasse, fokus på fællesskab og et forretningsmæssigt stort potentiale. På et tidspunkt i processen besøgte Debra og hendes far, 33 vingårde på 4 dage - så engagementet var der tydeligvis!

Desværre gik faderen bort i 2006 – kun et år før Debra købte Dutcher Crossing.
Logoet på etiketterne med den berømte velociped – også kaldet Væltepeter – er til ære for Debras far. Sådan en var nemlig hans sidste julegave til hende...
Vis mere
Vis mindre

Dutcher Crossing Pinot Noir Plus Barrel Selection

595,00
   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %14,7%
LandUSA
OmrådeCalifornien
VinhusDutcher Crossing
Årgang2016
DruerPinot Noir
SmagsretningFyldig
Tør
Kompleks
Velegnet tilVildt
Fjerkræ
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerT00531633
Andre har også købt
Xiloca Garnacha
Xiloca Garnacha
Fra 69,00
Pata Negra Reserva Ribera del Duero
Vina Otano Crianza
Vina Otano Crianza
Fra 100,00