Druekasse 1
Druekasse 1
Er der i virkeligheden den store smagsforskel på de forskellige vindruer? Svaret er JA! For selvom vinens smag også påvirkes af gæring, lagring og fremstillingsmetode, så starter det hele med valget af den rigtige drue.

Det er ingen hemmelighed at mennesker har dyrket vindruer til vin siden bondestenalderen, og faktisk findes der mere end 10.000 vindruesorter i verden. Det lyder jo helt vanvittigt, og det er da også kun et par dusin af dem, som har opnået udbredt popularitet og anerkendelse.

Er det vigtigt at kende druesorten, inden man køber en vin? De fleste vil nok synes, at det er en stor hjælp, fordi druen giver et stort fingerpeg om både smagen og karakteren i vinen. Nogle kan finde det mere eller mindre angstprovokerende, at skulle vælge vin ud fra butikkernes enorme udvalg. Og hvem har ikke prøvet at sidde på en restaurant og få koldsved over det flotte, men uoverskuelige vinkort?

Vi vil gerne klæde dig endnu bedre på ift. dine fremtidige vinvalg, og derfor har vi lavet denne superspændende smagekasse. Du får smagt på seks forskellige vine, som er lavet på seks forskellige druer. Hermed kan du i ro og mag smage, hvor stor forskel der rent faktisk er på druesorterne.

God fornøjelse!

Kassen indeholder:

Chianti Classico – 2018 Verrazzano
Klassisk Chianti Classico med hoved­vægten lagt på Sangiovese. Smagen er fyldig og karakterfuld, og der er flot sammenhæng mellem frugt og syre.

Castello di Verrazzano helliger sig økologisk vindyrkning - eksempelvis tyndes der ud blandt druerne for at få et mindre, men bedre udbytte.

Sangiovese
Økologisk

4 Rios Gran Reserva – 2016 Mendoza
Saftig og velafbalanceret rødvin. 2016 var et usædvanligt vådt og køligt år, og vinen er derfor friskere end normalt. Smagen er rund, fyldig og ret koncentreret. Behagelige og afrundede tanniner går godt i spænd med frugten, og skaber en vedholdende eftersmag.

Nyd gerne vinen til oksekød, lam eller tapas.

Cabernet Sauvignon

Barbera d’Alba – 2018 Piemonte
Barbera d’Alba i den traditionelle stil: God frugt i perfekt harmoni med den lette syre – samt blommer, violer og krydderier i smagen.

Virna bliver i dag regnet for en af de absolut førende producenter i Piemonte. Deres vine bliver fremhævet i mange af de mest kendte vin tidsskrifter i verden.

Barbera
James Suckling - 91 point

Pradorey Crianza – 2017 Ribera del Duero
Her får du fornøjelsen af en virkelig lækker Crianza. Smagen er nuanceret og byder dig blandt andet på saftige, mørke bær og herlige krydrede strejf af især kaffe, lakrids og peber. Det er en fantastisk vin til kødretter med gods i, samt modne oste.

Vinen har godt af luft - giv den gerne en time på karaffel.

Tempranillo
Wine Manual - 5 Stjerner
Wine Spectator - 93 point

Grenache Noir – 2019 Vieilles Vignes
Skøn vin fra Sydfrankrig! Duften byder på frisk frugt og lækre provencalske krydderier. I smagen er den dyb og venlig med masser af saftig bærfrugt – især moden kirsebær. Eftersmagen er blød og rar, og har et mildt strejf af peber.

Vinen har pondus nok til at klare enhver udfordring fra madretter med oksekød, lam og vildt.

Grenache Noir
Bestseller

Fleurie Vieilles Vignes – 2019 Beaujolais
Forrygende vin med duft af modne jordbær, blåbær og en lille røgnote i baggrunden. I smagen er den ganske frugtig. Syren er levende og holder vinen frisk, mens tanninerne kun lige anes.

Det er en skøn rødvin med stor ”drinkabillity”, der eksempelvis kan drikkes kølig til lyst kød eller milde oste.

GamayVis mere
Vis mindre

Druekasse 1

Før 784,00
649,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Flaskestørrelse6 x 75 cl.
TypeSmagekasse
Se video
VarenummerSK0124
Mest sete varer
Druekasse 1
Druekasse 1 Før 784,00
649,00
En Verden af Pinot Noir
En Verden af Pinot Noir Før 781,00
599,00
Hverdagens Rødvine
Hverdagens Rødvine Før 460,00
340,00
Toscana-kassen
Toscana-kassen Før 865,00
650,00
Jubilæumskassen
Jubilæumskassen Før 806,00
550,00
En Verden af Hvidvin
En Verden af Hvidvin Før 774,00
595,00
Andre har også købt
Hverdagens Rødvine
Hverdagens Rødvine
Før 460,00
340,00
Verrazzano Rosso
Roc de Candelon
Roc de Candelon
Fra 69,00