Domaine Des 3 Lys
Domaine Des 3 Lys

Rhône Villages til superpris!


Her får du et rigtig godt glas vin til fornuftige penge. Stilen i Rhônevine er vi i Danmark utroligt glade for - vinene er oftest fyldige, frugtige, tilpas krydrede og ikke alt for tanninholdige. Denne er ingen undtagelse!

Vinens karakter:

Flot, dybrød farve. Duft og smag byder på en lækker palet af især hindbær, solbær, blåbær og brombær. Hertil kommer lette strejf af viol og så den helt specielle "garrigue". Garrigue er et udtryk som bruges i det sydlige Rhône og Provence. Udtrykket bruges både om området, men også om en helt særlig duft, der kun findes i dette område. Duften kan beskrives som en blanding af urter og jordlige toner.  Vinen er tør, blød og meget drikkevenlig.

Hvad er vinen velegnet til?

Egner sig egentlig til det meste mad, men er især god til kødretter, og gerne fra grillen.

Serveringstemperatur cirka 16-18 grader.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet på 55% Syrah og 45% Grenache Noir. Vinstokkene gror i jord som er speciel rig på rødt ler og kisel.

Côtes du Rhône:

Hvis du leder efter vin med den sydlige Rhône-charme, som er til at betale for rimelige penge, skal du købe vin fra Côtes du Rhône.

Côtes du Rhône har i alt fem appellationer og disse opdeles i to kvalitetsniveauer - nemlig Côtes du Rhône Villages, som er et højere klassificeringsniveau og Côtes du Rhône, som er mindre prestigefyldt , da dens terroir (jordbundsforhold, placering og klima) ikke er på samme niveau som vinene fra Côtes du Rhône Villages.

Côtes du Rhône-vine er ekstremt madvenlige og er lette at matche med en lang række fødevarer. Rødvinene egner sig især godt til kød - grillet, stegt ristet eller stuvet. Vinene kan også nydes med stort velbehag til en bred vifte af bløde, modne eller faste oste.
Vis mere
Vis mindre

Domaine Des 3 Lys

   På lager
Antal
Alc %14%
LandFrankrig
OmrådeSyd Rhône
Årgang2019
DruerSyrah
Grenache Noir
SmagsretningFyldig
Frugtig
Krydret
Tør
Velegnet tilKød fra grillen
Lam
Oksekød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerP11040119
Andre har også købt
Beaujolais AOC
Beaujolais AOC
Fra 65,00
Hverdagens Rødvine
Hverdagens Rødvine
Før 460,00
340,00
C de Camille
C de Camille
Fra 55,00