Dewaldt Heyns Weathered Hands Pinotage
Dewaldt Heyns Weathered Hands Pinotage

Perfekt Pinotage fra Swartland i Sydafrika.


På trods af at winemaker Dewaldt Heyns er mest anerkendt for hans Shiraz-vine, så har han altid haft et stort ønske om at frembringe en Pinotage-vin i absolut topklasse. Denne vin har til mål at reflektere Dewaldts baggrund og personlige stil indenfor vinfremstilling. Og det er virkelig lykkes ham i denne fremragende vin – Pinotage når den er bedst!

Vinens karakter:

I duften findes mørke bær, mandel og et røget pift af sødlig bacon. Smagen er flot koncentreret, med elementer af moden frugt, krydderi og silkebløde tanniner. 18 måneders fadlagring på franske egetræsfade, komplementerer vinen, og skaber perfekt balance mellem frugt og syre.

Hvad er vinen velegnet til?

Vinen vil smage exceptionelt godt i selskab med vildt, rødt kød og modne oste.

Vi anbefaler at du hælder vinen på karaffel cirka 2 timer inden servering.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet på Pinotage og har fadlagret i 18 måneder.

Winemaker Dewaldt Heyns fortæller om vinen, der stammer fra hans egen familie vingård i Swartland. Her fortalt over en hyggelig middag i privaten med braai, som er det sydafrikanske ord for grill/barbecue.

Om producenten:

Dewaldt Heyns Family Wines er et resultat af Dewaldts livslange ønske om, at producere vine der reflekterer det område han har kendt hele sit liv – Swartland, i Sydafrika.

Faktisk begynder historien da Dewaldts bedstefar, Jan Heyns, køber en lille farm i Paardeberg – et barskt landskab der kræver stor ydmyghed af dets indbyggere. Efter Jans pludselig død, var Dewaldts far, Cecil, tvunget til at tage sig af farmen, i en alder af kun 19 år! – og således begynder 52 års vindyrkning.
Opbygningen af den lille beskedne vindruefarm, over fem årtier, holdt Cecil beskæftiget. Cecil og hans kone Corrie, stiftede familie. Ikke nogen nem opgave med tre drenge og en pige. Dewaldt hævder at han er den mest velopdragne og den smukkeste af dem alle….

At vokse op på farmen blev det centrale i Dewaldts univers. Det lærte ham at elske landskabet og betingelserne, og blev samtidigt startskuddet til hans karriere som winemaker.
Virker navnet bekendt, så er det ikke tilfældigt – Dewaldt er nemlig også ansat som winemaker hos Saronsberg – en af Sydafrikas topproducenter, som vi naturligvis også forhandler i Holte Vinlager.
Vis mere
Vis mindre

Dewaldt Heyns Weathered Hands Pinotage

   På lager
Antal
Alc %14,5%
LandSydafrika
OmrådeSwartland
VinhusDewaldt Heyns Family Wines
Årgang2014
DruerPinotage
SmagsretningKraftig
Krydret
Kompleks
Koncentreret
Velegnet tilTunge retter
Simre/gryderetter
Bøffer
Kød fra grillen
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
Se video
VarenummerT00531659
Mest sete varer
Andre har også købt
Chapelle de la Bastide
Muscat de Rivesaltes
Beerenauslese Rheinhessen
Beerenauslese Rheinhessen
Før 149,00
109,00