Dewaldt Heyns Weathered Hands Pinotage
Dewaldt Heyns Weathered Hands Pinotage
Dewaldt Heyns Family Wines er et resultat af Dewaldt Heyns livslange ønske om, at producere vine der reflekterer det område han har kendt hele sit liv – Swartland, i Sydafrika.

Faktisk begynder historien da Dewaldts bedstefar, Jan Heyns, køber en lille farm i Paardeberg – et barskt landskab der kræver stor ydmyghed af dets indbyggere. Efter Jans pludselig død, var Dewaldts far, Cecil, tvunget til at tage sig af farmen, i en alder af kun 19 år! – og således begynder 52 års vindyrkning.
Opbygningen af den lille beskedne vindruefarm, over fem årtier, holdt Cecil beskæftiget. Cecil og hans kone Corrie, stiftede familie. Ikke nogen nem opgave med tre drenge og en pige. Dewaldt hævder at han er den mest velopdragne og den smukkeste af dem alle….

At vokse op på farmen blev det centrale i Dewaldts univers. Det lærte ham at elske landskabet og betingelserne, og blev samtidigt startskuddet til hans karriere som winemaker.
Virker navnet bekendt, så er det ikke tilfældigt – Dewaldt er nemlig også ansat som winemaker hos Saronsberg – en af Sydafrikas topproducenter, som vi naturligvis også forhandler i Holte Vinlager.

På trods af at Dewaldt er mest anerkendt for hans Shiraz vine, så har han altid haft et stort ønske om at frembringe en Pinotage, i absolut topklasse. Vinen har til mål at reflektere Dewaldts baggrund og personlige stil indenfor vinfremstilling. Og det er virkelig lykkes ham i denne fremragende vin – Pinotage når den er bedst!

I duften findes mørke bær, mandel og et røget pift af sødlig bacon. Smagen er flot koncentreret, med elementer af moden frugt, krydderi og silkebløde tanniner. 18 måneders fadlagring på franske egetræsfade, komplementerer vinen, og skaber perfekt balance mellem frugt og syre. Vi anbefaler at du dekanterer vinen 2 timer inden servering. Den vil smage exceptionelt godt i selskab med vildt, rødt kød og modne oste.
Vis mere
Vis mindre

Dewaldt Heyns Weathered Hands Pinotage

   På lager
Antal
TypeRødvin
Alc %14,5%
LandSydafrika
OmrådeSwartland
VinhusDewaldt Heyns Family Wines
Årgang2014
DruerPinotage
SmagsretningKraftig
Krydret
Kompleks
Koncentreret
Velegnet tilTunge retter
Simre/gryderetter
Bøffer
Kød fra grillen
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00531659
Andre har også købt
Two Faces Spätburgunder
Richland The Black Shiraz
Schmitt Söhne Pinot Noir