December
December
Vi har sammensat en fuldkommen forrygende smagekasse til dig, der vil bringe dig stensikkert gennem resten af året. Kassen byder på lækkerier i form af fem flasker rødvin, som alle er særdeles velegnede til årstiden, samt en luksus-prosecco, som du vil kunne bruge til velkomst eller andre hyggelige stunder. Køber du kassen følger der en yderst behagelysten Late Bottled Vintage portvin med som bonus! Så får du noget for klejnerne!

Smagekassen indeholder:Prosecco Bio – Økologisk
Forførende lækker prosecco: Lidt fyldigere, lidt mere intens og ikke mindst lidt mere interessant end en typisk prosecco. Forførende smag af modne æbler, saftige pærer, samt fine noter af citrus. Perfekt som hyggevin, men også meget velegnet til fisk, skaldyr og faste oste.

Camparrón – 2011 Toro Reserva
Hvilken fornøjelse! Fire generationers erfaringer, kan virkelig smages igennem, i denne forrygende vin. Tinta de Toro (Tempranillo), når den er bedst – med alder på og sammensat til perfektion. Fyldig, saftig, krydret og med indsmigrende fadnoter, der helstøber vinen. Drik den gerne alene eller til tapas.

Barbera d'Alba  – 2015 Piemonte
Vores ”gode gamle” Barbera d’Alba er kommet hjem i den exceptionelle årgang 2015 og med ny etiket. Og hold da op hvor er den velsmagende! Frugtdreven, saftig og let krydret, og med Barbera druens naturligt høje frugtsyre der tilfører vinen friskhed. En komplet allround vin, som du ikke må snyde dig selv for.

Zinfandel – 2014 Charles & Charles
Zinfandel når den er bedst: Smuk mørk rubinrød farve og en intens duft af sorte kirsebær, kakao og krydderi. Smagen er kraftig og fyldig med flot koncentration og tæthed. Teksturen er blød og garvesyren er velintegreret. Et fremragende valg til årstidens krydrede simreretter. Også herlig som ”meditations-vin”
5 stjerner på flaskehalsen.nu

The Black Shiraz – 2017 Richland
Dette er ikke en typisk australsk Shiraz – en såkaldt “jar of jam”. Den er meget mere udtryksfuld og dyb. Vinen byder dog stadig på en lækker “fed” og solmoden frugt, tydelige noter af lakrids og vaniljetoner fra fadlagringen. Det der gør vinen spændende er at den komplementeres fuldstændigt perfekt af silkebløde tanniner.
5 stjerner på flaskehalsen.nu
5 stjerner på vinavisen.dk

Camazet – 2016 Côtes du Rhône Villages
Allerede tilbage i 2016 blev vi klar over at denne årgang ville blive exceptionel god. Derfor besluttede vi os for at købe alle druerne fra firmaet Demazets bedste vinmarker. Og det er der nu kommet en fuldstændig forrygende vin ud af. Vi tøver ikke med at kalde den for et lille mesterværk. Smag selv!
Guldmedalje i Màcon
5 stjerner på vinavisen.dk


Som bonus til denne smagekasse får du desuden 1 flaske Silva Reis – 2012 Late Bottled Vintage
Vis mere
Vis mindre

December

Før 899,00
595,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
TypePortvin
Rødvin
Mousserende
VinhusMix-kasse
ÅrgangMix-kasse
DruerMix-kasse
Velegnet tilJulemad
VarenummerSK0093
Mest sete varer
Andre har også købt
Olivenolie
Olivenolie
35,00
Foie Gras de Canard (andelever)
Ripasso Classico Superiore