Curis Valley Petit Verdot Grand Reserve
Curis Valley Petit Verdot Grand Reserve
Denne lækre Petit Verdot baserede rødvin fra Chile, er et pragteksemplar! Vinstokkene er plantet i leret, granitjord og druerne håndplukkes og sorteres i marken i første halvdel af april. Herefter lagres vinen 12 måneder på franske og amerikanske egetræsfade. Dette giver denne rødvin en dyb granatrød farve.

En intens duft af krydderier, mørke bær og mint chokolade som afsluttes af et strejf af vanilje. Silkeblød vin, med en krydret karakter og en saftig smag, der efterlader en lang, tør frugtfuld eftersmag.

Tidligere årgange fik følgende anmeldelser:

Årgang 2014 fik 5 stjerner på vinavisen.dk uge 40 2016:
"Lækker rødvin på druerne Petit Verdot og Cabernet Sauvignon. Der er mørke bær, chokolade, bløde tanniner, en lille krydring - mynte - og fint integrerede fadnoter."

5 stjerner på flaskehalsen.nu:
"Vi er en tur i Chile, hvor vi smager på en speciel drueblanding. Fra Curico Valley er denne vin sammensat af den velkendte Cabernet Sauvignon og den mindre almindelige Petit Verdot. Og det er en vin, der er temmelig speciel i sit udtryk, men som på mange måder imponerer og charmerer.
Vinen er meget tyk og storladen i sin smag, men samtidig er den spinkel og frisk. Den virker bamset og blød fra begyndelsen, mens eftersmagen som en god Pinot Noir er langstrakt og foranderlig. Fra lige-i-fjæset-udtrykket i første indtryk, er det mere diskret og friskt i de sidste toner af smagen, og det gør vinen til en noget anderledes oplevelse.
Det er både sødt og friskt og lyst og mørkt. Mange vil nok være forvirret, andre forbistrede – jeg er forundret og forelsket i vinen."

Darwin Vineyards er et chilensk vinhus beliggende i Curicó Valley. Gennem flere generationer og mange års erfaring har Darwin udviklet sig til at være en velrespekteret og anerkendt producent, som lige nu eksporterer til fire kontinenter.

Hos Darwin Vineyards lægges der stor vægt på bæredygtighed. Ved at benytte optimerede vandingssystemer, der får strøm udelukkende fra solenergi, er der er næsten ingen spildevand. For så vidt muligt genbruges al vand. Og faktisk er 70% af flaskerne genanvendt glas!
Vis mere
Vis mindre

Curis Valley Petit Verdot Grand Reserve

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
TypeRødvin
Alc %14%
LandChile
OmrådeCuricó Valley
VinhusDarwin Vineyards
Årgang2015
DruerCabernet Sauvignon
Petit Verdot
SmagsretningFyldig
Frugtig
Krydret
Solmoden
Fadpræget
Velegnet tilSimre/gryderetter
Smagfulde oste
Bøffer
Kød fra grillen
Oksekød
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00531587
Mest sete varer
Andre har også købt
Geoff Merrill Cabernet Sauvignon Reserve
Cape Tranquility
Cape Tranquility
Fra 45,00
The Mini Malbec