Curis Valley Chardonnay Private Reserve
Curis Valley Chardonnay Private Reserve
Aromatisk og kompleks bouquet med noter af mandarin skræl, moden pære, tørrede frugter og hvide blomster. Smagen er frisk med en livlig syre, god struktur og mineralske noter. Tilpas fedme gør vinen til en perfekt ledsager til al slags fisk, pastaretter og salater. Også lækker som aperitif.
Server gerne vinen ved cirka 8-10 grader.

Darwin Vineyards er et chilensk vinhus beliggende i Curicó Valley. Gennem flere generationer og mange års erfaring har Darwin udviklet sig til at være en velrespekteret og anerkendt producent, som lige nu eksporterer til fire kontinenter.

Hos Darwin Vineyards lægges der stor vægt på bæredygtighed. Ved at benytte optimerede vandingssystemer, der får strøm udelukkende fra solenergi, er der er næsten ingen spildevand. For så vidt muligt genbruges al vand. Og faktisk er 70% af flaskerne genanvendt glas!

6 stjerner i Finansbureauet:
"Smørristet Chardonnay med fin intensitet og flot balance. Eksotisk frugt med tvist af vanilje, røg og toast og lang intensiv cremet eftersmag med dominans af ristede nødder. Fremragende vin til prisen. Vurderes til at burde koste mindst 50 % mere."
Vis mere
Vis mindre

Curis Valley Chardonnay Private Reserve

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
TypeHvidvin
Alc %14%
LandChile
OmrådeCuricó Valley
VinhusDarwin Vineyards
Årgang2015
DruerChardonnay
SmagsretningFyldig
Frisk
Aromatisk
Velegnet tilFisk
Salater
Pastaretter
Milde oste
Lyst kød
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00631285
Mest sete varer
Andre har også købt
Forårs-Kassen
Forårs-Kassen
Før 801,00
495,00
Porca de Murça Branco
Saronsberg Sauvignon Blanc