Curis Valley  Syrah/Cabernet Sauvignon Grand Reserve
Curis Valley  Syrah/Cabernet Sauvignon Grand Reserve
Anmelderrost i EB, maj 2018:
"Syrah og Cabernet sauvignon. Let grønne noter i duften. Pæn koncentration med solbær, grøn peber, tobak og vanilje i smagen. Meget oversøisk i smagen med modne varme druer og lette jordnoter i smagen. Pæn afslutning."
88 Point

Denne blanding af Syrah og Cabernet Sauvignon er lykkedes til fulde. Druerne kommer fra de ældste vinmarker og håndplukkes af vinmageren selv. Selve vinfremstillingen foregår ved at han først laver Syrah og Cabernet hver for sig. Når de er klar laver han et blend der passer til lige netop den vin han gerne vil have frem. Herefter fadlagrer han vinen endnu 12 måneder på egetræsfade. På denne måde finder han frem til en vin i særdeles høj kvalitet. 

Vinen har karakter af begge druer og dette blend giver en dejlig imødekommende duft af moden frugt og smagen fuldender oplevelsen ved de gode krydrede toner, blandet med lidt frisk urt og så den tyngde af fad og ristet toast. Virkelig en vin der bør smages!

Årgang 2013 fik 5 stjerner på Vinavisen.dk uge 8 2016:
"En stor rødvin, som kalder på superlativerne. En ren duft af mørke kirsebær møder næsen. Kirsebærrene går igen i den koncentrerede smag, der udvikler sig, bliver let krydret og holder rigtig længe i munden. En topvin, der bestemt er 129 kr. værd - og derfor et rigtig godt køb til 100 kr. Skænk vinen til en kraftig kødret."

Årgang 2011 fik 5 stjerner i Ekstra Bladet uge 40 2015:
"En fyldig saftig vin på et blend af Syrah og Cabernet Sauvignon. Det blend fungerer godt og giver en bær-bombe med intens smag af brombær, solbær, tobak, mørk chokolade og vanilje. Flot struktur og en frugtig let tør afslutning."

Darwin Vineyards er et chilensk vinhus beliggende i Curicó Valley. Gennem flere generationer og mange års erfaring har Darwin udviklet sig til at være en velrespekteret og anerkendt producent, som lige nu eksporterer til fire kontinenter.

Hos Darwin Vineyards lægges der stor vægt på bæredygtighed. Ved at benytte optimerede vandingssystemer, der får strøm udelukkende fra solenergi, er der er næsten ingen spildevand. For så vidt muligt genbruges al vand. Og faktisk er 70% af flaskerne genanvendt glas!
Vis mere
Vis mindre

Curis Valley Syrah/Cabernet Sauvignon Grand Reserve

   På lager
Antal
Alc %13,5%
LandChile
OmrådeCuricó Valley
VinhusDarwin Vineyards
Årgang2016
DruerCabernet Sauvignon
Syrah
SmagsretningFyldig
Krydret
Fadpræget
Velegnet tilSimre/gryderetter
Smagfulde oste
Bøffer
Kød fra grillen
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerT00531553
Mest sete varer
Andre har også købt
Beefsteak Club Malbec BIB (225 cl.)
Tyskland/Østrig
Tyskland/Østrig
Før 756,00
595,00
Quotidiano Rosso