Curis Valley Chardonnay Grand Reserve
Curis Valley Chardonnay Grand Reserve
6 flotte stjerner på flaskehlasen.nu, april 2018:
"Det her er aldeles smukt. En chilensk Chardonnay, der allerede i duften er så betagende og forførende, at det næsten ikke er til at have med at gøre. Smagen er lang og meget kraftfuld med masser af eksotiske frugter, og det er næsten i kategorien smags-bombardement. Det eminente er, at det samtidig er et bombardement, der rammer så flot og balanceret, at der ikke er mange skævheder at finde. Med en alkoholprocent på 14 er der smæk på den del også, og det er sjældent at opleve så meget power og fylde, hvor det samtidig er så afstemt og balanceret, som det er tilfældet her."

SUPER LUKSUS CHARDONNAY FRA CHILE!

Her får man alt det, man kan forvente at få, når man køber en luksus Chardonnay fra Chile. Den har en flot gylden farve. Dufte af frisk ananas og vanilje og den karakteristiske Chardonnay stil med smør, let røg, citrus og sødlige krydderier. Smagen følger op på duften med samme smagsnuancer og har en behagelig koncistens i munden. Den starter med en blød lidt fed fornemmelse, så kommer der lidt mere karakter med citrus og så den fede smør og krydderier til slut.
Eftersmagen hænger længe ved og har en lang perfekt finish.
Kan varmt anbefales!

Darwin Vineyards er et chilensk vinhus beliggende i Curicó Valley. Gennem flere generationer og mange års erfaring har Darwin udviklet sig til at være en velrespekteret og anerkendt producent, som lige nu eksporterer til fire kontinenter.

Hos Darwin Vineyards lægges der stor vægt på bæredygtighed. Ved at benytte optimerede vandingssystemer, der får strøm udelukkende fra solenergi, er der er næsten ingen spildevand. For så vidt muligt genbruges al vand. Og faktisk er 70% af flaskerne genanvendt glas!
Vis mere
Vis mindre

Curis Valley Chardonnay Grand Reserve

   På lager
Antal
TypeHvidvin
Alc %13,5%
LandChile
OmrådeCuricó Valley
VinhusDarwin Vineyards
Årgang2016
DruerChardonnay
SmagsretningFrugtig
Kraftig
Aromatisk
Fadpræget
Velegnet tilFisk
Solide forretter
Smagfulde oste
Fisk fra grillen
Fisk med kraftig sauce
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00631287
Mest sete varer
Château Laussac
Château Laussac Fra 59,00
Edizione
Edizione Fra 200,00
Rosé-Kassen
Rosé-Kassen Før 622,00
450,00
Alsace
Alsace Før 914,00
699,00
Sommerkassen
Sommerkassen Før 752,00
499,00
Andre har også købt
Bulletin Chardonnay
Sancerre Le Grand Roc
Sancerre Blanc Fiou
Sancerre Blanc Fiou
Fra 160,00