Côtes du Rhône Originale
Côtes du Rhône Originale
Côtes du Rhône OriginalSmagekassen indeholder:


Paul Blisson Rosé - 2016
Dejlig alsidig rosévin, med god balance mellem frugt og syre. Lys, elegant og med smag af jordbær og hindbær. Fyldig vedvarende eftersmag, med et mildt strejf af sødme. Ideel til salater, fisk og som aperitif. Klassisk Rosé

Mithra - 2015  
Vi kan med stolthed præsentere en rigtig klassisk Rhônevin, med alt den frugt, krydderi og peber, som man kan forvente, når der står Côtes du Rhône på etiketten. Vi forhandlede vinen for nogle år siden, og derfor var glæden stor, da vi kunne bringe en gammel kending ”hjem” igen. Tilmed i topårgangen 2015!

Roger Perrin Fruité -   2015/2016
Denne vin er ”kun” klassificeret som en Cotes du Rhône – hvilket kan oversættes til skråningerne omkring Rhône. Men tag ikke fejl; det er en forbavsende god vin! Den lever op til sit navn, Fruité – som betyder frugtagtig. Fusioneret med krydderi af kaffe, peber, et snært af sødme og en behagelig syre, er vinen oplagt til ost og charcuteri.

Château de Montmirail - 2015/2016
Fra vores gode leverandør, Château de Montmirail, kan vi her præsentere en utrolig flot Côtes du Rhône AOC. Farven er elegant lyserød og duften er frugtig og med krydderi af peber. Smagen er fløjlsblød, med tydelig note af sorte blommer. Flot balance og rigtig god eftersmag. Nyd vinen ved cirka 15-16 grader – og gerne til mellemkraftige kødretter eller modne oste.

Laudun - 2014
Kommunen Laudun opnåede i 1967 klassificering som Côtes du Rhône Villages, med kommunebenævnelse. Denne vin får styrke og afrunding fra Grenache, en blomsterbuket fra Syrah og en aromatisk vedvarenhed fra Mourvèdre. En udsøgt fornøjelse! Prøv den til lam eller efterårets simreretter.

La Combe St-Roch - 2013
Vinen er lavet på druerne Grenache, Syrah og Mourvèdre og har en dyb lilla farve. Duften er udtryksfuld af sorte frugter som solbær, der afsluttes med animalske noter. Yderst afbalanceret vin med silkeblød syre og antydninger af marmelade. Bør serveres ved 15-16 grader til grillet eller stegt rødt kød.
Vis mere
Vis mindre

Côtes du Rhône Originale

398,00
Årgang2014
Flaskestørrelse450 cl.
VarenummerSK0083
Andre har også købt
Jubilæums Kassen
Mur Mur Ium, Degustation
Mix-kasse fra Veneto