Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du tilbud og nyheder direkte til din mail!
Corvina - Tinazzi
Corvina - Tinazzi
”AMARONE DRÆBEREN” ER TILBAGE!

For 25 år siden introducerede Holte Vinlager Ripasso vinen i Danmark – ”lillebroren” til Amarone. De blev utroligt populære og ikke længe efter blev det Amarone, der var det helt store. Efterfølgende er disse vine blevet dyrere og dyrere, og da Corvina er hoveddruen bag Amarone- og Ripasso vinene, fik vi lavet denne vin for snart fem år siden.

Cantine Tinazzis vine er primært baseret på Corvina druen. Stilen er moderne med fokus på modne, fyldige og bløde vine med karakter, og denne vin er ingen undtagelse:
Den har en flot, dyb, purpurrød farve og en karakteristisk duft af Corvina med mørke bær, skov-hindbær, solmoden druesaft, lakrids og fadnoter som toast og egetræ. Smagen er kraftfuld med mange bærnuancer og fine, bitre toner af mandler med en god lang eftersmag. Vi anbefaler at du lader vinen ilte lidt i glasset – så får du fuld valuta. Den er særdeles velegnet til vinterens simreretter. Bøffer, steg, og modne oste er også perfekte ledsagere til denne fortræffelige vin!

Cantine Tinazzi er navnet på en vinproducent der er beliggende ved Gardasøen i Veneto provinsen. Vinhuset blev grundlagt af Eugenio Tinazzi i slutningen af 1960’erne.
I dag ledes firmaet af Eugenios søn Gian og hans to børn, Giorgio og Francesca. Takket være dedikation, målrettethed, og dygtig forretningssans er Tinazzi i dag én af de største producenter i Valpolicella og Apulien – en vinregion i Syditalien med stort potentiale. Cantine Tinazzis vine sælges i over 30 lande.
Vis mere
Vis mindre

Corvina - Tinazzi

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
TypeRødvin
Alc %14%
LandItalien
OmrådeVeneto
VinhusCantine Tinazzi
Årgang2016
DruerCorvina
Flaskestørrelse75 cl
VarenummerP12080216
Mest sete varer
Andre har også købt
Sycamore Lane Pinot Noir
PradoRey RED
PradoRey RED
Fra 55,00
Ménage à Trois Zinfandel
0 Indkøbskurv