Prunier VS
Prunier VS
Det første medlem af Prunier familien som startede i Cognac branchen var Jean Prunier (1665-1732) en handelsmand fra La Rochlle (den vigtigste havn for Cognac i disse dage) og en berømt cognac ekspert, som også begyndte salg og forsendelse af cognac til hele verden omkring 1700 tallet. Firmaet har været ejet af forskellige generationer af Prunier familien. Hovedkontoret forblev i La Rochelle indtil begyndelsen af det 19 århundrede, hvor de flyttede til byen Cognac, i nye lokaler og hvor virksomheden stadig har adresse i dag. Siden 2009 har Stéphane Burnez haft ansvaret for familie virksomheden Prunier, som naturligt er kendt for sin store viden og lange erfaring i cognac branchen.Blandt cognac kvaliteter er V.S den yngste af de cognacer som har lov til at blive solgt i flaske efter lagring i mindst 30 måneder i egetræsfade.

For at opnå maksimal kvalitet bruger Maison Prunier kun egetræsfade på 400 liter, som alle har en gennemsnitlig alder fra 6 til 8 år.  Denne "V.S." er en blanding af cognacer, som kommer fra Petite Champagne og Fins Bois områderne, begge er beliggende nær byen Cognac, i hjertet af Cognac-regionen.Produktionen af unge cognacer til destillerierne på disse områder er nøje udvalgt for ældning og blanding og  under "mesterens" kontrol. Det er hans evner som sikrer tradition og kontinuitet af "husets" stil.Cognacer fra Fins Bois området adles generelt hurtigere end dem fra Champagne området, hvilket giver denne "VS" kvalitet og en vis modenhed og glathed kombineret med det elegante fra Champagne området.Den friske drue smag fremhæves samtidig med træets tanniner dominerer. Stilen er karakteristisk for en velafbalanceret blanding med al den finhed og delikatesse man forventer af en ægte Cognac.Smagsnoter:Farven - mild rav farve

Duft - de første indtryk til næsen er sarte og primært kendetegnet med en aroma af friske mandler, lakrids og hvide blomster.

Smagen - i munden er denne cognac glat og afbalanceret med de samme dufte, som i næsen.En rigtig god lang eftersmag.Cognac VS Prunier søger at kombinere friskhed, delikat og med dufte fra de forskellige produktionsområder i hele regionen. Det er lykkedes fuldt ud med denne Cognac.En lys Cognac med en stor friskhed. Ideel som grundlag for en forfriskende drink, men denne Cognac vil også give dig fuld tilfredshed som en klassisk Cognac. Ideel Cognac for cocktail eller blot drikke med isterninger og/eller med tonic vand. Frisk og herligt - det skulle du prøve! Det er bare rigtig godt.

Du tager 2 cl V.S. Prunier og hælder op i et glas, hvor der er isterninger i. Derefter 6-8 cl. tonic vand og du har en drink du kan overraske dine gæster med.  

Vis mere
Vis mindre

Prunier VS

275,00
   På lager
Antal
TypeSpiritus
LandFrankrig
Flaskestørrelse70 CL
VarenummerP80010200
Mest sete varer
Andre har også købt
Godet Armagnac Extra
Poire Williams
Poire William m/pære i gaveæske