Clément XO Rhum Agricole
Clément XO Rhum Agricole
Clément lancerer hvert år nogle særligt udvalgte fadlagrede rommer, som en del af deres Grand Reserve udvalg. Denne 6 års rom bliver først destilleret af frisk sukkerrørssaft og dernæst lagret på en kombination af Virgin-egetræsfade og brugte bourbonfade. Absolut en rom i særklasse - her pakket i flot gaveæske med 2 originale glas.

Farve: Ravfarvet
Duft: Næsen bærer præg af vanilje og krydderier med en tydelig karakter af fad.
Smag: Rommen bærer præg af den naturlige sødme, der findes i sukkerrør saft. Smagen viser floral karakter og et tydeligt fadpræg fra de særligt udvalgte fade. Finishen ender ud i flot fyldig og svagt røget note.

Clément Rhum:
Produktionen af Clément Rhum begyndte helt tilbage i 1887 og har fortsat op igennem tiden med at blive produceret på traditionelvis, som anvist af Homere og Charles Clément. Naturligvis efter de regler der tilskrives af Appellation d’Origine Controlee.

Clément Rhum har igennem tiden formået at mestre og samtidig udvikle produktionen af deres fine Rhum Agricole.

Rhum Agricole:
Rom der er fremstillet på den franske metode. De bliver lavet på de franske øer i Caribien. Mest kendte øer er Martinique, Guadeloupe og Fransk Guinea. Det er den romstil, der skiller sig mest ud fra de øvrige romstilarter, da den er lavet direkte på den friske sukkerrørsjuice, som også kaldes vesou. Rhum agricole er for det meste enkeltkolonne-destilleret, og så indgår der tit franske fade af limousineeg i lagringsprocessen. Alt dette gør, at smagen er lettere, mere frugtig og tit mere tør end traditionel melassebaseret rom, og det får frem for alt rommen til at minde mere om cognac.

Sukkerrørsjuice kan ikke holde sig frisk ret længe, og det er meningsløst at importere det fra Sydamerika. Derfor er man på de franske øer nødt til selv at dyrke sukkerrør til brug i produktionen af rom. Det betyder også, at rhum agricole ofte koster mere at producere end andre romtyper.
Vis mere
Vis mindre

Clément XO Rhum Agricole

499,00
   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
VinhusRhum
Årgang2015
Flaskestørrelse70 cl.
VarenummerP81190116
Mest sete varer
Andre har også købt
Calvados Hors d'Age
Calvados 1989
Calvados 1989
995,00
Amaro Sibona
Amaro Sibona
129,00