Chianti Classico Navigatore
Chianti Classico Navigatore
Chianti-vin er ikke kun unge friske vine på bast flasker - denne Chianti Classico er utrolig fyldig, kompleks, og afbalanceret. Her får du duften af varme lavendelmarker og duften af modne druer, der hænger på vinstokkene.
Herlig vin, der giver dig lyst til at gå i køkkenet!

Vinene fra Verrazzano præsenterer den klassiske Chianti stil. Meget karakterfulde og flotte vine med stor duft og megen fylde i smagen.
Luigi Cappellini så i forbindelse med vores smagning på Børsen i 2013, at vi manglede en rigtig god Chianti Classico som kan sælges for mindre end 100,- Derfor har han lavet denne vin til Holte Vinlager. Den sælges nu i hele verden med stor succes. Kan drikkes nu, men kan også lagres i 3-5 år.Castello di Verrazzano
Verrazzano ejendommen ligger på en bakketop i området mellem Firenze og Siena i hjertet af Chianti Classico. Ejendommen, som oprindeligt var etruskisk og siden romersk, kom i Verrazzanofamiliens eje i det 7. århundrede. Traditionen omkring vinframstilling kan føres tilbage til år 1170.

Verrazzano er medgrundlægger af Conzorsio del Gallo Nero den Sorte Hane, Chiantis eget varemærke i 1924. I dag fremstår ejendommen med forne tiders pragt, takket være det tålmodige arbejde fra det nuværende ejerpar, Sylvia og Luigi Cappellini.

Verrazzano's vine vokser på leret, sandet jord med en del kalk. Vingården ligger mellem 380 og 450 meter over havets overflade. Man helliger sig økologisk vækst, idet der fjernes ukrudt mekanisk, og der tyndes ud blandt druerne for at få et mindre, men bedre udbytte.
Vis mere
Vis mindre

Chianti Classico Navigatore

   På lager
Antal
Alc %14%
LandItalien
OmrådeToscana
VinhusCastello di Verrazzano
Årgang2017
DruerSangiovese
SmagsretningFyldig
Tør
Kompleks
Velegnet tilSmagfulde oste
Bøffer
Lam
Vildt
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
Se video
VarenummerT00531265