Château de Fauzan
Château de Fauzan
Château de Fauzan

Guldmedalje på Berliner Wine Trophy 2017!

5 Stjerner i Finansbureauet:  
"Fin Minervois med teaktræ og ribs i næsen, opulent mund med toner af bitter chokolade og meget lang eftersmag med noter af tobak og hvid peber. En super all-round vin som også gør sig godt andesteg."

5 Stjerner og GODT KØB i EB:
"Masser af mørk frugt i denne intens frugtige vin fra det sydfranske. Brombær, blommer og krydderier i smagen. Velbalanceret med en frugtig afslutning. Flot vin til prisen."

Vinen kommer fra det billedskønne område Minervois. Vindistriktet der ligger i Languedoc lige nord for Carcassonne, er sagnomspunden idet navnet stammer fra den græske gudinde Minerva. Tunge dufte af hvidløg og rosmarin kendetegner området, og dunkle, krydrede og fløjlsbløde vine er indbegrebet af vine fra Minervois. Château de Fauzan ligger ved byen, Livinière. Lige præcis her gror vinstokkene på skråninger, og det er altid her druerne kommer fra når man taler om topvine fra Minervois.

Vinen er lavet på 80% Syrah og 20% Grenache, og druerne er høstet fra markerne der omkranser byen Livinière. Den har en flot dybrød farve. Duften præges af sorte frugter og lakrids, og smagen er fuldfed, med en behagelig frugtig afslutning. Silkebløde tanniner komplementerer vinen.

Vis mere
Vis mindre

Château de Fauzan

   På lager
Antal
TypeRødvin
LandFrankrig
OmrådeMinervois
VinhusLe Grand Chais de France
Årgang2016
DruerSyrah
Grenache
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00531303
Mest sete varer
Salento Zinfandel
Salento Zinfandel Fra 47,50
Exubérance AOP
Exubérance AOP Fra 90,00
Terre de Brume
Terre de Brume Fra 55,00
Anniversario
Anniversario Fra 49,00
Ebrius Governo IGT
Ebrius Governo IGT Fra 79,00
Andre har også købt
Romate Brandy De Jerez Solera Reserva
Roc de Candelon
Roc de Candelon
Fra 60,00
Fairway Whisky