Château Fauzan Minervois
Château Fauzan Minervois
Château Fauzan Minervois


Guldmedalje på Berliner Wine Trophy 2017!

5 Stjerner i Finansbureauet, med følgende kommentar:  
"Fin Minervois med teaktræ og ribs i næsen, opulent mund med toner af bitter chokolade og meget lang eftersmag med noter af tobak og hvid peber. En super all-round vin som også gør sig godt andesteg."

5 Stjerner og GODT KØB i EB, med følgende kommentar:
"Masser af mørk frugt i denne intens frugtige vin fra det sydfranske. Brombær, blommer og krydderier i smagen. Velbalanceret med en frugtig afslutning. Flot vin til prisen."

Vores smagepanel var ikke i tvivl da årets franske julevin skulle udvælges; Château de Fauzan var i særklasse den bedste! Vinen kommer fra det billedskønne område Minervois. Vindistriktet der ligger i Languedoc lige nord for Carcassonne, er sagnomspunden idet navnet stammer fra den græske gudinde Minerva. Tunge dufte af hvidløg og rosmarin kendetegner området, og dunkle, krydrede og fløjlsbløde vine er indbegrebet af vine fra Minervois. Château de Fauzan ligger ved byen, Livinière. Lige præcis her gror vinstokkene på skråninger, og det er altid her druerne kommer fra når man taler om topvine fra Minervois.
Vinen er lavet på 80% Syrah og 20% Grenache, og druerne er høstet fra markerne der omkranser byen Livinière. Den har en flot dybrød farve. Duften præges af sorte frugter og lakrids, og smagen er fuldfed, med en behagelig frugtig afslutning. Silkebløde tanniner komplementerer vinen, og gør den til en perfekt ledsager til julemaden og vinterens simreretter!
Vis mere
Vis mindre

Château Fauzan Minervois

   På lager
Antal
VinhusLe Grand Chais de France
Årgang2016
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00531303
Mest sete varer
Andre har også købt
Pinot Noir Winemakers Reserve
Camparrón Reserva
Camparrón Reserva
Fra 75,00
Baby Doll Pinot Noir