Chassagne-Montrachet
Chassagne-Montrachet
Chassagne-Montrachet er et af de absolut kult kommuner i Bourgogne, og er specielt kendt for deres fantastiske hvidvine lavet på Chardonnay.

Denne Chassagne-Montrachet har masser af frugt og mineralitet med toast, hasselnød og frisk smør i duften. Smagen har den klassiske lette fedme med noter af honning, pære og let egetræ, som kun de bedste Bourgogner byder på.


Château de Santenay
Et Grands Crus slot i Bourgogne

Med 98 hektar vinmarker i forskellige parceller på Côte d'Or og Côte Chalonnaise, er Château de Santenay en af ​​de største ejendomme i Grande Bourgogne. Forskelligheden af ​​disse "klimaer" gør at slottet kan producere en bred vifte af vine, hvis karakter afslører de forskellige nuancer af Bourgognes druesorter.

Samtidig med at karakteren af ​​jorden er den afgørende egenskab ved terroir, er vinbonden en afgørende faktor for produktionen af vinen: Dette afspejles i vinmarkerne gennem valget af og brugen af nye teknikker. Fra beskæring, høsten, fremstilling og modningen af vinene.

Med respekt for klimaet og de særlige karakteristika begyndte Château de Santenay i 2000 en omlægning af deres vinmarker til et bæredygtigt landbrug. Dette resulterede i at slottet i 2004 opnåede certificeringerne "Qualité France" og "Terra Citis" som skal overholdes.

Denne forpligtelse til et bæredygtigt landbrug, er fulgt op af omhyggelig pleje af kvaliteten på ​​druerne. Der gøres alt for at bevare udtrykket i alle deres vine. For eksempel ved at kontrollere udbyttet og ved at høste ved optimal modenhed.

Om druerne er fra Pommard, Aloxe-Corton, Saint-Aubin En Vesvau eller Mercurey, bestræber Château de Santenay sig på at levere en trofast, respektfuld fortolkning af terroir i sine vine.


Vis mere
Vis mindre

Chassagne-Montrachet

495,00
   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %13%
LandFrankrig
OmrådeBourgogne
VinhusChâteau de Santenay
Årgang2014
DruerChardonnay
SmagsretningFyldig
Tør
Kompleks
Fadpræget
Intens
Velegnet tilAperitif/uden mad
Fisk
Smagfulde oste
Lyst kød
Fiskesuppe
Fisk med kraftig sauce
Flaskestørrelse75 cl.
TypeHvidvin
VarenummerT00431031
Andre har også købt
Chapelle de la Bastide
Beauvignac Viognier
Château Lamothe-Bouscaut Blanc