Chassagne-Montrachet
Chassagne-Montrachet
Chassagne-Montrachet er et af de absolut kult kommuner i Bourgogne, og er specielt kendt for deres fantastiske hvidvine lavet på Chardonnay.

Denne Chassagne-Montrachet har masser af frugt og mineralitet med toast, hasselnød og frisk smør i duften. Smagen har den klassiske lette fedme med noter af honning, pære og let egetræ, som kun de bedste Bourgogner byder på.


Château de Santenay
Et Grands Crus slot i Bourgogne

Med 98 hektar vinmarker i forskellige parceller på Côte d'Or og Côte Chalonnaise, er Château de Santenay en af ​​de største ejendomme i Grande Bourgogne. Forskelligheden af ​​disse "klimaer" gør at slottet kan producere en bred vifte af vine, hvis karakter afslører de forskellige nuancer af Bourgognes druesorter.

Samtidig med at karakteren af ​​jorden er den afgørende egenskab ved terroir, er vinbonden en afgørende faktor for produktionen af vinen: Dette afspejles i vinmarkerne gennem valget af og brugen af nye teknikker. Fra beskæring, høsten, fremstilling og modningen af vinene.

Med respekt for klimaet og de særlige karakteristika begyndte Château de Santenay i 2000 en omlægning af deres vinmarker til et bæredygtigt landbrug. Dette resulterede i at slottet i 2004 opnåede certificeringerne "Qualité France" og "Terra Citis" som skal overholdes.

Denne forpligtelse til et bæredygtigt landbrug, er fulgt op af omhyggelig pleje af kvaliteten på ​​druerne. Der gøres alt for at bevare udtrykket i alle deres vine. For eksempel ved at kontrollere udbyttet og ved at høste ved optimal modenhed.

Om druerne er fra Pommard, Aloxe-Corton, Saint-Aubin En Vesvau eller Mercurey, bestræber Château de Santenay sig på at levere en trofast, respektfuld fortolkning af terroir i sine vine.


Vis mere
Vis mindre

Chassagne-Montrachet

495,00
   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
TypeHvidvin
Alc %13%
LandFrankrig
OmrådeBourgogne
VinhusChâteau de Santenay
Årgang2014
DruerChardonnay
SmagsretningFyldig
Tør
Kompleks
Fadpræget
Intens
Velegnet tilAperitif/uden mad
Fisk
Smagfulde oste
Lyst kød
Fiskesuppe
Fisk med kraftig sauce
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00431031
Andre har også købt
Sancerre La Vigne Blanche
Domaine Les Yeuses Vermentino
Sancerre Blanc "Le MD" AOC