Charles & Charles Zinfandel
Charles & Charles Zinfandel
Klassisk ”Zin” fra Charles & Charles – sikke en bombe!

Denne Zinfandel er stor på smag, dybde og farve. Den er ualmindeligt indbydende og har alt den fylde og blødhed, som en rigtig Zinfandel skal have. Vinen er lavet på 90% Zinfandel, 6% Merlot og 4% Syrah.

Druerne kommer primært fra Lodi regionen, i Central Valley. Der er også brugt druer fra Mendocino og Lake County, hvor klimaet er noget køligere. Den er ydermere blevet fadlagret på både amerikanske og franske egetræsfade. Krydderier, svesker og vanilje præger duften og smagen er levende, moden og generøs.

Nuancerne understøttes af en elegant vanilje-blødhed og velstrukturerede tanniner. Vinen kan drikkes alene, men vil også være perfekt i selskab med grillede bøffer eller efterårets simreretter.

5 stjerner på flaskehalsen.nu, november 2018:
"Hvis du forventer en marmelade-agtig og saftig vin-oplevelse, når du åbner en amerikansk Zinfandel, så bliver dine forventninger i den grad imødekommet her. For Charles & Charles leverer en rigtig saftbombe, der dog også er tilsat en god portion powerfulde krydderier. Men hovedindtrykket er, at det er en blød og let tilgængelig oplevelse, hvor der er skruet op for saft og syltetøj i den helt store stil, og det er tilmed på en måde, hvor det fungerer balanceret og charmerende."

Charles & Charles er et samarbejde mellem to af USA’s mest innovative vinavlere, Charles Smith og Charles Bieler. Charles Smith har kuriøst nok en fortid i Danmark, hvor han boede i 9 år. Her arbejdede han som manager for diverse rockbands – blandt andre, The Raveonettes. Livet på vejen med ”wining and dining” blev katalysator for Smiths passion for vine, og ultimativt, starten på hans karriere som winemaker. I 1999 flyttede han tilbage til Seattle, og i 2001 udgav han sine første vine. Som selvlært vinavler betragtes Charles Smith som en ægte håndværker og pioner indenfor vinbranchen. Dette bekræftes af et utal af priser og medaljer – heriblandt den imponerende hæder som ”Winemaker of the Year 2014”, kåret af det respekterede vinmagasin, Wine Enthusiast.
Charles Bieler kan betegnes som noget af en globetrotter. Født i London, og opvokset i New York og Montreal. Egentlig var det aldrig hans intention eller drøm, at skulle beskæftige sig med vin – men på grund af hans fars ejerskab af en vingård i Provence, blev han alligevel fascineret og draget af vinens verden. Bieler anses i dag som værende én af pionererne indenfor Rosévin, i USA. I tiden hvor Rosé var ”umoderne”, kørte han USA tyndt i en pink Cadillac, for at promovere hans families brand ”Routas”, og for at slå et slag for Rosévin generelt.
Lige for tiden er Charles Bieler involveret i fire separate partnerskaber. Blandt andet dette med Charles Smith – og et med Joel Gott Winery – som vi også forhandler i Holte Vinlager.


Vis mere
Vis mindre

Charles & Charles Zinfandel

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %14,5%
LandUSA
OmrådeCalifornien
VinhusCharles & Charles
Årgang2014
DruerZinfandel
SmagsretningFyldig
Frugtig
Velegnet tilAperitif/uden mad
Krydrede retter
Tunge retter
Simre/gryderetter
Julemad
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerP16151014
Mest sete varer