Château Les Granges de Civrac
Château Les Granges de Civrac

Utrolig meget Bordeaux for pengene!


Cru Bourgeois-klassificeret Médoc-vin fra superårgangen 2015 - smagen er fyldig og smidig med en dvælende flot finish. Vinen er drikkeklar nu og matcher fint rødt kød, lam eller gode modne oste.

Gilbert & Gaillard – Guldmedalje

Vinens karakter:

Farven er mørk teglstensrød. Duften og smagen byder på friske mørke bær og frugter, vanilje og en anelse eg. En meget velbalanceret vin med en elegant afslutning.

Hvad er vinen velegnet til?

I sær velegnet til rødt kød, vildt, lam eller smagfulde oste.

Serveringstemperatur cirka 16-18 grader.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet af et klassisk Bordeaux-blend  med Merlot, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc. Merlot giver fylde og friskhed til frugten, Cabernet Sauvignon tilfører noter af cedertræ og solbær, og Cabernet Franc bidrager med kompleksitet og struktur.Om Médoc:

I alt er der otte forskellige store appellationer eller kommuner placeret på venstre bred af Bordeaux, og her hedder området Médoc. Distriktet er hjemsted for alle undtagen en af ​​de officielle klassificerede Bordeaux-vine fra 1855. Mêdoc er også hvor du finder alle de Bordeaux-vine der er klassificeret som Cru Bourgeois.

Mens Médoc har været befolket siden romertiden, blev området ikke det, som vinelskere i adskillige lande betragter som verdens epicenter for god vin, før begyndelsen af ​​det 18. århundrede. Det var på det tidspunkt, at størstedelen af ​​landet i Médoc skiftede til dyrkning af druer til produktion af Bordeaux-vin.

Med naturlig dræning, adgang til vand fra Atlanterhavet og Gironde, blide skråninger og dets unikke udvalg af grus, sten, sand, kalksten og lerjord i sin terroir, kombineret med sit moderate klima var Mêdoc perfekt til produktion af Bordeaux-vin. Den mest populære drue brugt til Médoc-vine er Cabernet Sauvignon efterfulgt af Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot, Malbec og Carmenere. Der produceres kun rødvin i Médoc. Der er dog nogle få slotte i Médoc, der også fremstiller tør hvidvin. Disse vine sælges som AOC Bordeaux.

Médoc er en massiv, lang halvøformet region, der starter ved den sydlige spids lige uden for byen Bordeaux, går forbi Pointe de Grave langs nord og slutter, når den møder Atlanterhavet. Dette er vigtigt, fordi det er her det oprindelige navn på regionen kommer fra. Løst oversat betyder "Méd" i midten af ​​og "oc" betyder oceaner eller vandområder. Médoc er beliggende mellem Atlanterhavet og Gironde-floden.

På sin sydlige spids uden for Bordeaux finder du begyndelsen på Haut-Médoc. Derefter finder du Margaux-kommunen. Når du fortsætter med at rejse nordpå, inkluderer Médoc de berømte appelleringer St. Julien, Pauillac og Saint-Estephe i det fjerne nord.

Médoc, inkluderer også Haut-Médoc, som indeholder Moulis-, Listrac- og Médoc-appellationen. I alt er der cirka 13.727 hektar plantet med vinstokke i Médoc. Området er ikke fuldstændig bevokset med vinstokke. En stor del af området kendt som Landes du Médoc, der optager meget af den vestlige halvdel eller området, kombineret med den nordligste del af regionen er afsat til grønne landskaber, træer og skove. Disse naturlige landforhold, sammen med indflydelsen fra Atlanterhavet og forskellige floder, er med til at skabe det vitale miljø, der er nødvendigt for vinmarkerne i Médoc.

Med undtagelse af Château Haut Brion er Médoc, stedet hvor du finder alle 1. cru-slottene, såvel som alle de andre 1855-klassificerede Bordeaux-vine - og mere end 200 vine som er klassificeret som Cru Bourgeois. De fleste af Cru Bourgeois-slottene ligger i Haut-Médoc, men andre ligger også i eksempelvis St. Estephe og Margaux.
Vis mere
Vis mindre

Château Les Granges de Civrac

   På lager
Antal
LandFrankrig
OmrådeBordeaux
Årgang2015
DruerMerlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
SmagsretningFyldig
Tør
Kompleks
Fadpræget
Velegnet tilSmagfulde oste
Kalv
Oksekød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
Se video
VarenummerP11240515
Mest sete varer
Andre har også købt
Pradorey Reserva - Finca La Mina
Château de Fabregues
Falesco Vitiano Rosso