Ca' del Monte
Ca' del Monte
Veneto er en af Italiens bedste vinregioner - og det er her, du finder nogle af verdens mest populære vine - nemlig Ripasso og Amarone. Ca’ del Monte, som laver vinene til denne mixkasse, ligger i toppen af producenterne i Valpolicella, og fordi vi har forhandlet deres vine i over 30 år, kan vi tilbyde dig kassen til en helt exceptionel tilbudspris!

Kassen indeholder:

2 fl. Ripasso Superiore – 2018
Her får du lækre røde og sirupsagtige frugtnoter sammen med en dejlig duft af tørrede roser, og krydrede noter af lakrids, chokolade og harpiks. Det er kompleks vin med en god fylde og saftighed, men alligevel har den en forførende kølighed og elegance over sig.

Det er en ret saftig vin, som fornemmes lidt ældre end den er - og det er altså et rigtig godt tegn!

2 fl. Ripasso Superiore – 2010
I denne Ripasso får du en vin med rigtig flot fylde og elegance på samme tid. Duft og smag er saftbetonet med skønne nuancer af moden kirsebær, mørk chokolade, mandler og et snert af kaffe. Og så er der den her tørrede urtesmag, som giver vinen en herlig kompleksitet.

11 år på bagen giver vinen mere dybde, og den smager helt fantastisk netop nu!

Amarone della Valpolicella – 2014
Meget fyldig og koncentreret Amarone med lækre grønlige noter af stikkelsbær og peberfrugt. Og hvis det ikke skulle være nok, så er det altså også en rigtig krydret vin - med andre ord, så har den her vin bare det hele!

Det er kraftig og stærk vin med en enorm dybde. Så hvis du er i tvivl om, hvilken rødvin, du skal have fat i næste gang, så er den her drikkemodne Amarone altså en sikker vinder hver gang!

Amarone della Valpolicella – 2012 Riserva
I denne 9 år gamle Amarone Riserva, kan du glæde dig til noget af en smagseksplosion, og den er tilmed perfekt drikkemoden nu. Vinen er det oplagte valg, hvis du skal imponere dine gæster, eller hvis du bare virkelig skal forkæle dig selv.

Så prøv den af - for det kan næsten ikke blive bedre end det her!

Vis mere
Vis mindre

Ca' del Monte

Før 1.300,00
950,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
LandItalien
OmrådeVeneto
VinhusCa' del Monte
Flaskestørrelse6 x 75 cl.
TypeRødvin
Mix-kasse
Læs pdf-folderCa' del Monte
Se video
VarenummerSK0123
Mest sete varer
Rosé Terrasse
Rosé Terrasse Før 551,00
399,00
Hverdagens Rødvine
Hverdagens Rødvine Før 460,00
340,00
Alsace-kassen
Alsace-kassen Før 721,00
599,00
Jubilæumskassen
Jubilæumskassen Før 806,00
550,00
Hverdagens Hvidvine
Hverdagens Hvidvine Før 476,00
340,00
Rosé Gourmet
Rosé Gourmet Før 716,00
575,00