Ca' del Monte - Amarone Riserva 2012
Ca' del Monte - Amarone Riserva 2012

Mageløs Amarone Riserva - ekstra nedsat!


En Amarone-vin er altid kraftig og koncentreret og bare pakket med smag! Men det kræver også, at der står en god producent bag vinen, så man får den eftertragtede dybde og kompleksitet, som kun topamaroner kan byde på.

Ca’ del Monte, som står bag denne her vin - de er altså blandt toppen af producenterne i Valpolicella. Det her er deres Riserva Amarone, som har lagret i ekstra lang tid.

Det er en stor vin med koncentrerede frugtaromaer af røde kirsebær og blommer og hindbær. Og så får man den klassiske tørrede frugt med svesker og rosiner. Det er krydret vin med lækre grønlige noter og en solid smag af tørrede krydderier og chokolade. Det er stærk og robust vin, som helt sikkert vil sparke benene væk under dig! Som du kan fornemme, så kan du altså glæde dig til en smagseksplosion i den her 9 år gamle Amarone, som er perfekt drikkemoden nu!

Det er det oplagte valg, hvis du skal imponere dine gæster, eller hvis du bare virkelig skal forkæle dig selv. Så prøv den af - for det kan næsten ikke blive bedre end det her!

Vis mere
Vis mindre

Ca' del Monte - Amarone Riserva 2012

Før 495,00
349,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Alc %15,5%
LandItalien
OmrådeVeneto
VinhusCa' del Monte
Årgang2012
DruerCorvina
Rondinella
Molinara
SmagsretningKraftig
Tør
Kompleks
Velegnet tilTunge retter
Julemad
Bøffer
Kød fra grillen
Oksekød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
Se video
VarenummerP12040212
Andre har også købt
Saronsberg Seismic
Saronsberg Seismic
Fra 130,00
Babylon's Peak Pinotage "The Wedge"
Saronsberg Full Circle