Breuers Weiss
Breuers Weiss

Super spændende hvidvin fra Rheinhessen.


Charmerende hvidvin fra det sydtyske: Et interessant og anderledes blend af druerne Riesling, Silvaner og Bacchus, gør denne vin til en spændende og vanedannende oplevelse. Vi er blevet tilbudt vinen til en helt unik pris, så vores kunder kan få øjnene op for tysk vin igen.

Vinens karakter:

Duften præges af intense blomstertoner og smagen er frisk med noter af citrus, melon og æbler. Den er tør men i den frugtrige- og lidt eksotiske stil, som gør den perfekt til hygge på terrassen, asiatisk inspirerede retter eller til lettere fiskeretter.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet på et blend af Riesling, Silvaner og Bacchus. Vindruen Bacchus er en krydsning mellem Riesling, Silvaner og Müller-Thurgau.

Anmeldelser:


Årgang 2016:

6 stjerner på flaskehalsen.nu:
"Sikken størrelse, vi har at gøre med her. Fra en lidt sprælsk indledning med lidt skrattende noter i næsen, trænger duften sig efterhånden mere og mere på med en sprød og usædvanlig stil, der er aldeles spændende.

På tungen er der nogle ganske små og fine perler på den lækre måde, og smagsmæssigt er det fyldigt som en Riesling men også med en frisk og syrefuld undertone, der vidner om, at der er andre druer, der også spiller ind her.

Det er ganske forrygende, fordi det er en vin, der pleaser alt det, vi forventer i en tysk hvidvin, og som alligevel overrasker på en skøn og charmerende måde. Det kan jeg godt lide – endda rigtig godt!"


5 stjerner på vinavisen.dk

Om producenten:

I maj 2006 begyndte Stefan Breuer at producere vin. Han startede med kun 1 hektar land beplantet med vinstokke, men siden er der sket meget. Producenten Stefan Breuer er nu i besiddelse af intet mindre end 11,5 hektar land i forskellige dyrkningsområder. 10,5 hektar i Tyskland, i områderne Rheingau (omkring Geisenheim, Johannisberg og Erbach) og i Rheinhessen (omkring Grosswinternheim). Den sidste hektar er fordelt på områder i Rioja, Spanien og Piemonte, Italien. Mangfoldigheden i vinmarkernes beskaffenhed skaber karakterfaste og nuancerede vine.

Stefan Breuers filosofi og ambition består i at producere moderne vine uden at afstå fra traditionerne. Meningen er at man skal kunne smage ”terroiren” – altså jordbundskarakteren, med alle dens facetter.

Stefan kommer fra en lang afstamning af fænomenale vinproducenter i Rheingau. Hans berømte onkel, Georg Breuer, er nok den person der først falder i tankerne. Forbindelsen fra vinmarkerne til de snørklede processer i vinkælderen er tillært gennem mange år, og tilbage i 2006 gik Stefan solo, og er siden gået på opdagelse på sin egen måde. Med stor succes!

Vinverdenen udvikler sig konstant – den bliver mere international, varieret og oplevelsesorienteret.
Stefan Breuer tager højde for dette med fremstilling af moderne vine, udveksling af erfaringer med kolleger, og deltagelse i vinsmagninger hos samarbejdspartnere.
Som han siger: ”Gode ideer kan kun ske når du åbner øjnene”!

”Vin er nydelse og lidenskab. Få ting er lige så spændende og varierende som vin. Uanset om man arbejder i vingården eller i kælderen, så handler det om at få det bedste ud af druerne - det er min passion.”
Citat: Stefan BreuerVis mere
Vis mindre

Breuers Weiss

   På lager
Antal
TypeHvidvin
Vægt1 Kg.
Alc %11,5%
LandTyskland
OmrådeRheinhessen
VinhusWein & Sektgut Stefan Breuer
Årgang2018
DruerRiesling
Bacchus
Silvaner
SmagsretningFrugtig
Tør
Frisk
Aromatisk
Velegnet tilAperitif/uden mad
Skaldyr
Lette forretter
Asiatisk
Sushi
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT01131005
Andre har også købt
Primitivo di Manduria DOC
Charles & Charles Chardonnay
Dutcher Crossing Chardonnay