Breuers Handwerk
Breuers Handwerk

Super spændende hvidvin fra Rheinhessen.


Charmerende hvidvin fra det sydtyske: Et interessant og anderledes blend af druerne Riesling, Silvaner og Bacchus, gør denne vin til en spændende og vanedannende oplevelse. Vi er blevet tilbudt vinen til en helt unik pris, så vores kunder kan få øjnene op for tysk vin igen.

Anmeldelser:

5 stjerner og 91 point på flaskehalsen.nu:
"De fleste tænker på Riesling, når de tænker på tysk hvidvin. Alligevel er de fleste godt klar over, at der også findes mange andre interessante druer på markerne hos vores sydlige naboer, og to af dem er Rivaner og Bacchus. Dem har Stefan Breuer valgt at sætte sammen med Riesling i denne vin, og de gør naturligvis deres påvirkning på smagen, selvom det er Riesling-druen der slår klarest igennem i aromaen. Det gælder for så vidt også i smagen, hvor det dog er balanceret på en anden – men stadig Riesling-tro – måde.

Den folder sig ud med så mange og markante noter, at man både fornemmer at være omkring klassisk tysk Mosel, oversøisk Sauvignon Blanc og sprød fransk Chardonnay. Den kan en masse – og den gør en masse. På én gang. Det er rigtig spændende og lækkert – meget charmerende som den ultimative terrasse-vin – men måske også en smule vidtfavnende for dig, der gerne vil have et helt rent og præcist udtryk."


Årgang 2016:
flaskehalsen.nu - 6 stjerner:
vinavisen.dk - 5 stjerner

Vinens karakter:

Duften præges af intense blomstertoner og smagen er frisk med noter af citrus, melon og æbler. Den er tør men i den frugtrige- og lidt eksotiske stil, som gør den perfekt til hygge på terrassen, asiatisk inspirerede retter eller til lettere fiskeretter.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet på et blend af Riesling, Silvaner og Bacchus. Vindruen Bacchus er en krydsning mellem Riesling, Silvaner og Müller-Thurgau.

Om producenten:

I maj 2006 begyndte Stefan Breuer at producere vin. Han startede med kun 1 hektar land beplantet med vinstokke, men siden er der sket meget. Producenten Stefan Breuer er nu i besiddelse af intet mindre end 11,5 hektar land i forskellige dyrkningsområder. 10,5 hektar i Tyskland, i områderne Rheingau (omkring Geisenheim, Johannisberg og Erbach) og i Rheinhessen (omkring Grosswinternheim). Den sidste hektar er fordelt på områder i Rioja, Spanien og Piemonte, Italien. Mangfoldigheden i vinmarkernes beskaffenhed skaber karakterfaste og nuancerede vine.

Stefan Breuers filosofi og ambition består i at producere moderne vine uden at afstå fra traditionerne. Meningen er at man skal kunne smage ”terroiren” – altså jordbundskarakteren, med alle dens facetter.

Stefan kommer fra en lang afstamning af fænomenale vinproducenter i Rheingau. Hans berømte onkel, Georg Breuer, er nok den person der først falder i tankerne. Forbindelsen fra vinmarkerne til de snørklede processer i vinkælderen er tillært gennem mange år, og tilbage i 2006 gik Stefan solo, og er siden gået på opdagelse på sin egen måde. Med stor succes!

Vinverdenen udvikler sig konstant – den bliver mere international, varieret og oplevelsesorienteret.
Stefan Breuer tager højde for dette med fremstilling af moderne vine, udveksling af erfaringer med kolleger, og deltagelse i vinsmagninger hos samarbejdspartnere.
Som han siger: ”Gode ideer kan kun ske når du åbner øjnene”!

”Vin er nydelse og lidenskab. Få ting er lige så spændende og varierende som vin. Uanset om man arbejder i vingården eller i kælderen, så handler det om at få det bedste ud af druerne - det er min passion.”
Citat: Stefan Breuer































Vis mere
Vis mindre

Breuers Handwerk

   På lager
Antal
Alc %11,5%
LandTyskland
OmrådeRheinhessen
VinhusWein & Sektgut Stefan Breuer
Årgang2018
DruerRiesling
Bacchus
Silvaner
SmagsretningFrugtig
Tør
Frisk
Aromatisk
Velegnet tilAperitif/uden mad
Skaldyr
Lette forretter
Asiatisk
Sushi
Flaskestørrelse75 cl.
TypeHvidvin
flaskehalsen.nu
VarenummerT01131005
Mest sete varer
Andre har også købt
G3 Grauburgunder
G3 Grauburgunder
Fra 110,00
Schloss Bockfliess St. Laurent
Primitivo di Manduria DOC