Ch. Bouscaut Rouge Grand Cru Classé
Ch. Bouscaut Rouge Grand Cru Classé
Vi er meget glade for, at vi har optaget direkte import af vinene fra Château Bouscaut. Aftalen kom på plads under vort besøg hos dem på slottet og på vinmessen Vinexpo. Det er endnu et af André Lurton's børn, Sophie Lurton-Cogombles, som ejer slottet (en foræring fra faderen). Siden 2004 er kvaliteterne hævet i betydelig grad og de forbedrer kvaliteten på vinene kontinuerligt.

Perfekt eksempel på en Grand Cru Classé-vin fra det kalkholdige plateau i Pessac-Leognan. Imponerende udtryksfuld og karakterstærk - og samtidigt meget elegant.

Vinstyrke2.dk - 5 stjerner, april 2021:
"Endnu et bevis på, at 2016-årgangen kan noget helt særligt. Denne vin kan snildt gemmes i 10-15 år, men den er vildt lækker at drikke nu. Ung Bordeaux har også sin charme, og i denne smukt parfumerede udgave får du hele duftpaletten af rosenblade, lavendel, solbær, tobak, soltørrede urter og valnød. Så klassisk, så klassisk.

Smagen byder først og fremmest på moden, mørk bærfrugt – hertil kommer kakao og et køligt svirp af kamfer og mynte. En på én gang saftig og tør vin. Ja – knastør faktisk. 5 store stjerner."


Wine Enthusiast - 94 point

Château Bouscaut har i mange år hørt til blandt de bedste producenter i Pessac-Leognan, Graves. Slottet ejes af Sophie Lurton. I Bordeaux er Lurton et kendt navn ‒ og et stort navn. Familien markerer sig som en lille hær af dygtige vinmagere og i dag ejer Lurton-familiens 28 medlemmer – i kun to generationer – i alt 27 slotte og 1300 hektar vinmarker. Sammen med sin mand, Laurent Cogombles, ejer Sophie slottene Château Bouscaut, Château Lamothe-Bouscaut og Château Valoux, hvor Château Bouscaut er et af de seks Grand Cru Classé-slotte i distriktet, Graves. Niveauet på vinene fra Bouscaut er tårnhøjt og det afspejles også i prisen – men de er hver en krone værd når du søger en ypperlig smagsoplevelse. De mere prisvenlige vine fra Lamothe-Bouscaut er på næsten samme niveau og her får du også nogle sublime vinoplevelser.Vis mere
Vis mindre

Ch. Bouscaut Rouge Grand Cru Classé

Før 449,00
399,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Alc %14%
LandFrankrig
OmrådeBordeaux
VinhusChâteau Bouscaut
Årgang2016
DruerMerlot
Cabernet Sauvignon
Malbec
SmagsretningKraftig
Tør
Kompleks
Velegnet tilTunge retter
Bøffer
Vildt
Oksekød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
Wine Enthusiast94 point
Vinstyrke2.dk
VarenummerP11250316
Andre har også købt
Saint Joseph Coeur de Roche
Bourgogne Pinot Noir
Saint Desirat Saint-Joseph AOC