Bourgogne Pinot Noir
Bourgogne Pinot Noir
Auvigue-familien har produceret vin efter de traditionelle Bourgogne metoder gennem flere generationer. Druerne kommer fra familiens godser, eller er nøje udvalgt fra de bedste områder i Pouilly Fuissé, Saint Véran og Mâcon appellationerne. For at hver parcel forbliver tro mod sig selv, tilpasser Jean-Pierre og Michel Auvigue vinificerings processen til klimaet. Familien producerer vin flere forskellige steder. Både på deres eget slot, men også på to af familiens andre godser. De har 6 hektar i AOC Pouilly Fuissé og en halv hektar i AOC Mâcon Solutré. Deres Mâcon Solutré og Pouilly Fuissé har siden 2009 været dyrket efter økologiske principper.

Årgang 2016:

5 stjerner på flaskehalsen.nu, februar 2019:
"Allerede i duften er der masser af Pinot Noir-finesse i denne vin. Til en pris på bare 125 kroner er det sjældent at man kan sætte forventningerne ret højt, men her er der fuld valuta for kronerne. Der er masser af frugt i duften, og også i smagen er der en rig mængde af frugt og bær. I kanten har den en god og frisk syre, der trækker trådene ind i eftersmagen, hvor indtrykkene flader ud for at blusse op igen med smukke lange og krydrede, let pebrede flader. Det er virkelig flot til prisen.

Din Vin Guide, 88/100:
"Overmodne jordbær og hindbær i en intens og rig næse, som også viser bagekrydderier og cola. Slikken smag med moden bærfrugt og krydderier. Rig og givende med fin tanninstruktur og længde. Vil behage mange."

5 stjerner på vinavisen.dk, januar 2019.

En klassisk og velstruktureret Bourgogne der med stor nuancerigdom vil glæde dig, som er ”fan” af Pinot Noir. Elementer af kirsebær, jordbær, viol, pebermynte, rosmarin, skovbund og hvid peber er elegant indsvøbt i en frisk syre og silkebløde tanniner. Sådan skal rigtig Bourgogne smage!
Vis mere
Vis mindre

Bourgogne Pinot Noir

   På lager
Antal
Alc %13%
LandFrankrig
OmrådeBourgogne
VinhusVins Auvigue
Årgang2018
DruerPinot Noir
SmagsretningTør
Kompleks
Velegnet tilKalv
Charcuteri
Risotto
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerT00331047
Mest sete varer
Hverdagens Rosévine
Hverdagens Rosévine Før 525,00
340,00
Roc de Candelon
Roc de Candelon Fra 69,00
Hverdagens Hvidvine
Hverdagens Hvidvine Før 476,00
340,00
Andre har også købt
Château Maledan
Château Maledan
Fra 85,00
Chablis Victor Berard
Observer Reserve Chardonnay