Benedetti Valpolicella Superiore Classico
Benedetti Valpolicella Superiore Classico
Charmerende og udtryksfuld Valpolicella

Benedettis Valpolicella Classico er fascinerende elegant uden dog at miste sin intense frugt. Man behøver ikke råbe for at blive hørt, når det man siger, er vigtigt – og denne mesterlige rødvin har masser på hjerte!

Valpolicella Classicos karakter:
Vinen byder på stor elegance og finesserigdom.  Duften bærer præg af hindbær, kirsebær, tørret frugt og et strejf egetræ. Smagen er indbydende og har stor frugtrigdom. Den fremtræder harmonisk med en lang fint krydret eftersmag.

Hvad er Valpolicella Classico velegnet til:
Vinen er velegnet til især oksekød, cremede og krydrede pastaretter og smagfulde oste. Ilt gerne vinen 1 time før servering.

Cantina Benedetti:
Vingården Benedettis historie begynder i 1924. Angela og Gaetano Chesini havde efter mange års hårdt arbejde i Tyskland endelig fået sparet nok penge op til at kunne købe et stykke land i Valpolicella. Med deres egne hænder byggede de et hus og anlagde frugttræer og vinmarker.

To generationer senere overtog Guiseppe, Davide og Simone vingården fra deres forældre, i 1995. De har alle uddannet sig inden for vindyrkning, og i 2003 lancerede de deres første Amarone vin. Både deres Ripasso- og Amarone vine opnåede fra start stor anerkendelse, og det skyldtes hårdt og dedikeret arbejde med især kultivering af vinstokke, manuel håndplukning, det møjsommelige arbejde ved vinfremstilling, og sidst men ikke mindst, dygtig markedsføring. Familienavnet Benedetti betyder i øvrigt ”velsignet”.

I dag består vingården af 14 hektar land beplantet med vinstokke i Valpolicella området, og vinene eksporteres til 15 lande.
Vis mere
Vis mindre

Benedetti Valpolicella Superiore Classico

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %13,5%
LandItalien
OmrådeVeneto
VinhusBenedetti
Årgang2016
DruerCorvina
Rondinella
Molinara
SmagsretningFyldig
Frugtig
Krydret
Tør
Velegnet tilPastaretter
Smagfulde oste
Oksekød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerP12170616
Andre har også købt
Thörnicher Riesling Feinherb
Ebrius Governo IGT
Ebrius Governo IGT
Fra 79,00
Roc de Candelon
Roc de Candelon
Fra 69,00