Benedetti Ripasso
Benedetti Ripasso

Ripasso i topkvalitet.


Ripasso-vine kaldes nogle gange for "den fattige mands Amarone", men Benedettis Ripasso matcher uden problemer langt dyrere Amarone-vine.

Vinens karakter:

Elegant og flot rubinrød farve. Fyldig og frugtig aroma og en sublim smag med velintegreret syre og polerede, elegante tanniner. Dette er Ripasso med fornem balance og stor drikkeglæde.

Hvad er vinen velegnet til?

Vinen er et perfekt valg til mørkt kød, eksempelvis dansk julemiddag med andesteg. Også rigtig lækker til saftige bøffer og modne oste.

Server gerne vinen ved cirka 18 grader.

Om producenten:

Vingården Benedettis historie begynder i 1924. Angela og Gaetano Chesini havde efter mange års hårdt arbejde i Tyskland endelig fået sparet nok penge op til at kunne købe et stykke land i Valpolicella. Med deres egne hænder byggede de et hus og anlagde frugttræer og vinmarker.

To generationer senere overtog Guiseppe, Davide og Simone vingården fra deres forældre, i 1995. De har alle uddannet sig inden for vindyrkning, og i 2003 lancerede de deres første Amarone vin. Både deres Ripasso- og Amarone vine opnåede fra start stor anerkendelse, og det skyldtes hårdt og dedikeret arbejde med især kultivering af vinstokke, manuel håndplukning, det møjsommelige arbejde ved vinfremstilling, og sidst men ikke mindst, dygtig markedsføring. Familienavnet Benedetti betyder i øvrigt ”velsignet”.

I dag består vingården af 14 hektar land beplantet med vinstokke i Valpolicella området, og vinene eksporteres til 15 lande.
Vis mere
Vis mindre

Benedetti Ripasso

   På lager
Antal
Alc %14,5%
LandItalien
OmrådeVeneto
VinhusBenedetti
Årgang2017
DruerCorvina
Rondinella
Croatina
Corvinone
SmagsretningFyldig
Frugtig
Tør
Velegnet tilBøffer
Ostebord
Vildt
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerP12170217
Andre har også købt
Appassimento
Appassimento
Fra 70,00
Barbera D'Alba Superiore
Anniversario
Anniversario
Fra 49,00