Lacarelle Beaujolais-Villages Nouveau 2020
Lacarelle Beaujolais-Villages Nouveau 2020
Få ting er mere ”retro” end Beaujolais Nouveau. Vinen med tilnavnet nouveau (ny) er symbolet på afslutningen af årets høst, og altså den første vin der produceres efterfølgende.

TROPHÉE LYON – BEAUJOLAIS NOUVEAU AWARDS – GULDMEDALJE
Fire dage før lanceringen af Beaujolais Nouveau – i Frankrig og i udlandet – mødes cirka 100 eksperter for at smage og analysere flere hundrede prøver af den dugfriske vin. Trophée Lyon Beaujolais Nouveau er organiseret af ’Union des Oenologues de France’ (Unionen af franske ønologer), og de har netop givet vores Château Lacarelle Beaujolais Villages Nouveau guldmedalje!

I Holte Vinlager har vi dog valgt at opgradere den almindelige Beaujolais Nouveau til en Beaujolais-Villages Nouveau - den er marginalt dyrere, men klart bedre!

Beaujolais-Villages Nouveau bliver lavet på Gamay-druer, der gæres på en særlig måde med henblik på at begrænse tanninudtrækket og fremme frugten.

Det er en saftig, let drikkelig og yderst frisk rødvin med stor  frugtfylde. Den må gerne nydes helt ned til 9-11 grader mens den endnu er helt frisk.

Normalt skal en Beaujolais Nouveau drikkes helt ung og gerne inden for et par måneder. I dette tilfælde – fordi kvaliteten er så høj – så vil vinen udvikle sig yderligere over de næste 4-6 måneder. Derfor kan vinen nydes med stort velbehag inden for 2 år.

Vis mere
Vis mindre

Lacarelle Beaujolais-Villages Nouveau 2020

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %12,5%
LandFrankrig
OmrådeBeaujolais
VinhusJacques Dépagneux
Årgang2020
DruerGamay
SmagsretningFrugtig
Frisk
Velegnet tilAperitif/uden mad
Fisk
Salater
Lette retter
Milde oste
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
Se video
VarenummerT00331063
Mest sete varer
Andre har også købt
Ménage à Trois Silk
Goru Gold
Goru Gold
Fra 100,00
Joel Gott Pinot Noir