Barolo DOCG Riserva - San Rocco
Barolo DOCG Riserva - San Rocco

Barolo Riserva til super pris!


Her får du oplevelsen af en kødfuld og ekstremt fokuseret Barolo.

Vinens karakter:

Vinen byder på en flot struktur og dybde, der munder ud i en intens kompleksitet. Duften byder på lakrids, krydderier og mørke frugter, og i smagen smelter kirsebær, ribs og blåbær harmonisk sammen. Vinen er fløjlsblød og med flot integrerede tanniner.  

San Rocco giver et indtryk af klassevin, og man undres ikke over at Barolo ofte kaldes vinens konge - kongernes vin.

Hvad er vinen velegnet til?

Vinen går rigtig godt til grillet og stegt oksekød, vildt og oste.

Serveringstemperatur cirka 16-18 grader. Vi anbefaler at du dekanterer vinen 2 timer, inden servering - så får du fuldt udbytte af vinen!

Sådan er vinen fremstillet:

Barolo San Rocco er lavet på Nebbiolo-druer der gror på vinmarker beliggende for foden af byen, San Rocco. Vinen er lagret i minimum fem år, inden frigivelse til salg.

Om Barolo:

Kongernes  vin og vinens konge! Der er andre vine i verden, der bruger denne frase, men ingen med større ret end Barolo. I begyndelsen af 1800-tallet blev der drukket Nebbiolo-vin rundt omkring i de fleste kongehuse. Den var uhyre værdsat og fik navn efter den by, den kom fra. Byen var Barolo.

Den ligger på toppen af en høj, og sammen med fire andre høje udgør den i dag Barolos grænser. I oktober måned ligger dette landskab svøbt i morgendisen, der er skabt af den varme jord og køligheden fra bjergene. Disse forhold er ideelle for Nebbiolo-druen, og ingen andre steder i verden opnås større koncentration i vinen end her.

Man taler om to typer Baroloer. De elegante og intense fra højene omkring Barolo by og La Morra, og så de mere barske syrebasser fra højene omkring Monforte og Serralunga. Men kvaliteten og karakteren bestemmes i lige så høj grad af producentens intentioner og ønsker.
Vis mere
Vis mindre

Barolo DOCG Riserva - San Rocco

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %15%
LandItalien
OmrådePiemonte
Årgang2013
DruerNebbiolo
SmagsretningFyldig
Tør
Kompleks
Fadpræget
Velegnet tilSmagfulde oste
Bøffer
Vildt
Oksekød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerP12052813
Andre har også købt
Barbaresco DOCG - San Rocco
Dolcetto d'Alba
Dolcetto d'Alba
Fra 110,00
Le Forti Brunello di Montalcino