Volstruis White
Volstruis White

Lækker hvidvin fra Western Cape i Sydafrika.


Fjerde generations landmand og winemaker, Stephan Basson, er født og opvokset i Swartland. Han voksede op på familievingården, og det var her, hans kærlighed til landbrug og vindruer blev dyrket fra en ung alder. Efter sine studier sluttede han sig til sin far på gården i 2003 og begyndte at fremstille vin under mærket Babylon's Peak. Det er tårnhøj kvalitet til meget fornuftige priser.

Vinens karakter:

Klassiske Chenin Blanc-noter af æble- og citronskal giver en markant syre i vinen, og en mineralsk kompleksitet får vinen fra den meget granitholdige jord.

Hvad er vinen velegnet til?

Den vil være meget velegnet til fisk og skaldyr, samt retter med kylling.

Serveringstemperatur cirka 7-8 grader.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet på Chenin Blanc, fra gamle vinstokke i det innovative Swartland-område.

Om producenten:

Babylon's Peak er en familieejet vingård, der ligger på skråningerne af Paardeberg-bjergene mellem Malmesbury og Paarl. Fire generationer har videreført deres vinfremstillingsviden og lidenskab for vin. Den nuværende winemaker, Stephan og hans far fortsætter denne stolte arv, i dag.

Navnet Babylon's Peak er afledt af den meget høje granit-top på gården, som er kendt for lokale folk som 'Babylonstoren' (på engelsk, 'The Babylon Tower'). Nogle af de højest beliggende vinmarker i Swartland-regionen finder man her, og de ligger omkring 700 meter over havets overflade.

Paardeberg-området er kendetegnet ved nedbrudt granitjord og et unikt terroir, der resulterer i en markant jordbundskarakter og en ekstrem frugtrenhed i druerne.

Alle druer, der bruges til Babylon's Peaks vine, udvælges omhyggeligt og behandles, inden vinen fremstilles på den traditionelle måde.
Vis mere
Vis mindre

Volstruis White

   På lager
Antal
Alc %13,5%
LandSydafrika
OmrådeSwartland
VinhusBabylon's Peak
Årgang2019
DruerChenin Blanc
SmagsretningFyldig
Frugtig
Tør
Velegnet tilSkaldyr
Fisk
Kylling
Flaskestørrelse75 cl.
TypeHvidvin
VarenummerT00631271
Andre har også købt
Volstruis Red
Volstruis Red
Fra 65,00
Chevalier de Caylus Chardonnay
Mission Gin
Mission Gin
329,00