Volstruis Red
Volstruis Red

Herlig allrounder fra Sydafrika.


Fjerde generations landmand og winemaker, Stephan Basson, er født og opvokset i Swartland. Han voksede op på familievingården, og det var her, hans kærlighed til landbrug og vindruer blev dyrket fra en ung alder. Efter sine studier sluttede han sig til sin far på gården i 2003 og begyndte at fremstille vin under mærket Babylon's Peak. Det er rigtig god kvalitet til meget fornuftige priser.

Vinavisen.dk - 5 stjerner, november 2020:
"En god og uhøjtidelig rødvin på druerne Shiraz, Mourvedre og Viognier. Den er saftig, frugtrig og med fine pebrede noter - og er hver eneste af de 65 kr. værd."

Vinens karakter:

Dejlig aromatisk smag af varme kirsebær, vanilje, chokolade, krydderier og malede espressobønner. Det er så friskt som det er smidigt: saftige røde frugter og mokka dvæler elegant på ganen. En let drikkelig vin som er dejlig blød og afrundet.

Hvad er vinen velegnet til?

Vinen fungerer rigtig godt til de fleste kødretter og især fra grillen. Eller som sydafrikanerne selv kalder det - "braii'e" - kød der steges over åben ild.

Serveringstemperatur cirka 16-18 grader.Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet hovedsageligt på Shiraz og Mourvedre. Hertil kommer en lille sjat Viognier, som er med til at raffinere vinen.

Om producenten:

Babylon's Peak er en familieejet vingård, der ligger på skråningerne af Paardeberg-bjergene mellem Malmesbury og Paarl. Fire generationer har videreført deres vinfremstillingsviden og lidenskab for vin. Den nuværende winemaker, Stephan og hans far fortsætter denne stolte arv, i dag.

Navnet Babylon's Peak er afledt af den meget høje granit-top på gården, som er kendt for lokale folk som 'Babylonstoren' (på engelsk, 'The Babylon Tower'). Nogle af de højest beliggende vinmarker i Swartland-regionen finder man her, og de ligger omkring 700 meter over havets overflade.

Paardeberg-området er kendetegnet ved nedbrudt granitjord og et unikt terroir, der resulterer i en markant jordbundskarakter og en ekstrem frugtrenhed i druerne.

Alle druer, der bruges til Babylon's Peaks vine, udvælges omhyggeligt og behandles, inden vinen fremstilles på den traditionelle måde.
Vis mere
Vis mindre

Volstruis Red

   På lager
Antal
Alc %14%
LandSydafrika
OmrådeSwartland
VinhusBabylon's Peak
Årgang2018
DruerMourvedre
Shiraz
Viognier
SmagsretningFyldig
Frugtig
Krydret
Solmoden
Velegnet tilKød fra grillen
Allround
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
vinavisen.dk
Se video
VarenummerT00531733
Mest sete varer
Andre har også købt
Babylon's Peak Pinotage "The Wedge"
Bulletin Shiraz
Bulletin Shiraz
Fra 55,00
Saint Desirat Syrah