Saint Desirat Saint-Joseph AOC
Saint Desirat Saint-Joseph AOC
Vinen har en mørk rubinrød farve, med intens aroma af krydderier og peber kombineret med sort frugt. Smagen byder på frugt, krydderi af viol og let støvet egetræsvanilje. En livlig, struktureret mineralitet fuldender vinen, på en elegant måde. Vinen er bedst ved cirka 17 grader og den er fortræffelig til grillet kød, gryderetter samt modne oste. Super pris ved køb af 6 flasker!

Vindistriktet Saint-Joseph strækker sig ud over det nordlige Rhônes højre bred. Vinstokkene er plantet på stejle bjergskråninger, der siden antikken er blevet formet til terrasser.
Rhône distriktet deles, ligesom Bourgogne, op i nord og syd, hvor man i nord hovedsagelig bruger Syrah druen til at fremstille rødvin. I det sydlige Rhône er det anderledes, idet man bruger op til 15 forskellige druesorter, dog med hovedvægten lagt på Grenache, Syrah, Cinsault og Mourvedre.
Cave Saint-Désirat tilstræber bæredygtig vinproduktion med et minimalt brug af pesticider. I stedet bliver der blandt andet pløjet mellem rækkerne. Udbyttet er kun 40 hektoliter pr. hektar, da der foregår en streng sortering af druerne, som tilmed er håndplukkede.Vis mere
Vis mindre

Saint Desirat Saint-Joseph AOC

   På lager
Antal
Alc %13,5%
LandFrankrig
OmrådeNord Rhône
VinhusCave Saint-Dèsirat
Årgang2018
DruerSyrah
SmagsretningFyldig
Tør
Elegant
Velegnet tilKalv
Ostebord
Lyst kød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerT00831015
Mest sete varer
Andre har også købt
Domaine de Régusse Chardonnay
Visan Côtes du Rhône Villages
Bourgogne Pinot Noir