Alsace
Alsace
Kan man overleve en sommer uden Alsace-vin? Sikkert – men det er svært! Vi har derfor udvalgt nogle af vores allerbedste repræsentanter fra området, samlet dem i en kasse – og lavet en super skarp pris til dig. Alsace er mest berømt for deres hvidvine, men der laves også elegante, lette rødvine og lækre mousserende vine og med denne fabelagtige kasse kommer du hele vejen rundt. Vi giver dig tilmed en bonusflaske – en helt fantastisk Pinot Gris Grand Cru, der med sin fornemme sødme vil forføre enhver!

God fornøjelse!

Smagekassen indeholder:Riesling – 2016 Bollenberg
Utroligt velsmagende Riesling!

Druerne kommer fra Bollenberg -  som er et de mest berømte vinområder i Alsace. Her kan du smage hvordan en ren og uforfalsket Riesling smager: Duften byder på en palet af hvide blomster og tropiske frugter. Smagen er intens med masser af saftig, moden frugt og lette krydderier.

Gewurztraminer – 2017 - Guldmedalje i Mâcon
Gewurz er tysk og betyder krydret - hvilket beskriver Gewurztraminer-druen meget godt. Udover at være krydret byder den også på en moden smag af fersken og passionsfrugt. Det gør den specielt velegnet til stærke retter, som eksempelvis findes i det orientalske køkken.

Sauvauge Riesling – 2018
Ikke nok med at vinen er økologisk – den er også vegansk! Og hvad er nu det? Kort fortalt, så betyder det at vinen ikke er blevet klaret med æggehvider, som man normalt gør. Tilbage står en vin med stor nydelseværdi: Klassisk Riesling med god fylde og friskhed, og en rank og elegant eftersmag.

Nyhed
Økologisk

Sauvage Pinot Gris – 2017
Endnu en veganer: Flot afrundet og frugtrig Pinot Gris med fine, klassiske sødmefyldte nuancer. Den har en dejlig fyldig smag med et mildt strejf af honning, og den vil egne sig formidabelt som aperitif eller til thai-retter og velkrydrede madretter. Spændende oplevelse!

Nyhed
Økologisk

Pinot Noir – 2017
Delikat og charmerende Pinot Noir-vin med stor personlighed og flot intensitet. Farven er let brunlig og duften fyldt med modne røde skovbær. Smagen er koncentreret og pæn fyldig med nuancer af peber, hindbær og blåbær. Helt perfekt til kalvekød og fjerkræ.

Crémant d'Alsace – Vintage 2011 Brut
Helt unik Crémant – den er lavet på Chardonnay og er lagret i 6 år, hvilket er den dobbelte tid af hvad en årgangs-champagne skal lagre. Herved opnås en fabelagtig smagspalet, indrammet i fine små bobler og en silkeblød tekstur. Stor oplevelse!

Som bonus til denne smagekasse får du desuden 1 flaske Pinot Gris Grand Cru – 2015 Hatschbourg
Vis mere
Vis mindre

Alsace

Før 914,00
699,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
TypeMix-kasse
LandFrankrig
OmrådeAlsace
VinhusMix-kasse
ÅrgangMix-kasse
DruerMix-kasse
VarenummerSK0098
Andre har også købt
Mur-Mur-Ium smagekassen
Mur-Mur-Ium smagekassen
Før 835,00
599,00
Rosé-Kassen
Rosé-Kassen
Før 622,00
450,00
Ménage à Trois Gold Chardonnay