Holte Vinlager Aarhus

Fragtfri levering!

Holte Vinlager i Aarhus leverer fragtfrit ved køb af min. 36 flasker i følgende postnumre: 8000, 8200, 8210, 8220, 8230, 8240, 8260, 8270 og 8520.

Parkering
Der er parkering lige udenfor butikken . Vi hjælper dig altid med at bære dine varer ud til bilen.

Hvem vil du møde i butikken
Torben Rostal er uddannet i vinforretning i Hellerup fra 1986. Denne forretning blev senere overtaget af Holte Vinlager med Torben som bestyrer. I 1993 startede Torben Rostal Holte Vinlager i Aarhus, og han er dermed vendt tilbage til sine rødder, da han er født og opvokset i Jylland.

Hvad kan vi?
Udover vin finder du i Aarhusafdelingen et stort udvalg af spiritus, f.eks. 80 forskellige slags whisky, et stort udvalg i Cognac og diverse likører, samt böhmiske krystalglas. Af specialiteter kan nævnes et stort udvalg af specialaftappede Cognac, Armagnac, Rom og Tequila.

Vi afholder gerne smagninger eller hjælper dig med at lave din egen. Kom ind i butikken og få en snak om, hvordan vi skal sammensætte smagningen.

Hvis du har spørgsmål om vin eller spiritus, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde svar på de umulige spørgsmål, eller vi forsøger at skaffe lige netop den flaske, du ikke har kunnet finde.

Gå en tur gennem butikken


     

     

Se åbningstider og hvor vi bor