Arnoux Grenache Noir
Arnoux Grenache Noir
Grenache Noir Grande Reserve Vieilles Vignes

Årgang 2014 fik 5 ud af 5 stjerner på VinAvisen.dk, med føgende kommentar: "En rigtig lækker rødvin. Varm og lækker, blød og med frugtfylde og fint krydderi. Dejlig eftersmag."

Årgang 2014 fik 5 stjerner på AOV.dk, med følgende kommentar: "Frugtfyldt med dejligt afrundet krydret smag. 
Smagsnoter: Fin frugtigrig. Hindbær/ thaibær, kongen af Danmark. Let og fin struktur - delikat krydret."

Da det bliver mere og mere populært for vores kunder at drikke ren Grenache vin, har vi sat mere fokus på netop denne fremragende drue, ved at tilbyde en rigtig god Grenache Noir.

Druen har jo altid været meget populær især sammen med Syrah og Mourvedre som en klassisk rødvin fra det sydlige Rhône. Den er ofte hoveddruen bag de mere kendte Châteauneuf-du-Pape, Gigondas, Vacqueyraz og Côtes du Rhône Villages vine.

Vores gode producent Arnoux har endnu engang lavet denne vin i skøn kvalitet og som han udtaler, “det er jo nemt nok når druerne har den rigtige kvalitet og vejret arter sig som det gjorde i 2015”.

Flot dyb og intens rubinrød farve. Tydelig frisk frugt i duften af først hindbær, jordbær og sidst let krydderi. Vinen er dyb og imødekommende blød. Mørk rød frugt og let smag af “Kongen af Danmark” og så fine krydderier i en flot lang finish. Dette er vinen der passer rigtig godt til vores hverdagsretter såvel som steg af svine- eller kalve-kød.

Vinen kommer fra marker med over 40 år gamle vinstokke, hvilket har meget stor betydning for Grenache druen. Vinstokkenes alder gør at høstudbyttet, helt naturligt bliver begrænset helt ned til 35 hl. pr. hektar. Bør serveres ved 18 grader og i store glas, så opnår man den perfekte nydelse.


 
Vis mere
Vis mindre

Arnoux Grenache Noir

   På lager
Antal
TypeRødvin
LandFrankrig
OmrådeCôtes du Rhône
VinhusArnoux
Årgang2015
DruerGrenache
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00531443
Andre har også købt
Terre de Brume
Terre de Brume
Fra 55,00
Fontaine du Sud
Fontaine du Sud
Fra 65,00
Château Fauzan Minervois