Frederiksdal Likør
Frederiksdal Likør
EN NY LIKØR MED MERE SMAG
Kirsebærlikør er en stolt dansk tradition – men efter udflytning af produktionen til udlandet og et fald i kvaliteten i 80’erne er produktionen næsten forsvundet. Nu tager Frederiksdal traditionen op og introducerer en moderne kvalitetslikør baseret på vores egne Stevnskirsebær.
INTENSIV KIRSEBÆRALKOHOL
Nu har vi forfinet den yderligere. Alkoholen stammer nu fra destilleret vin af bær fra egne kirsebærplantager – en dyr, men fantastisk smagsfuld opgradering.
I gennem de sidste hundrede år har Danmark haft en stor produktion af likør på Stevnskirsebær. Op igennem og 1980erne styrtdykkede kvaliteten – i dag er likøren stort set forsvundet. Men nu pudser vi arvesølvet af – og nyfortolker og opdaterer likøren på det fremragende danske Stevnsbær.
 
 
VELEGNET TIL: SKABT TIL DRINKS, KIR ROYAL (VI KALDER DET KIR FREDERIKSDAL) OG COCKTAILS – MEN ER OGSÅ FREMRAGENDE TIL IS, I MARCIPANKONFEKT, RISALAMANDE OG KAGER – ELLER ALENE TIL KAFFEN.
RATINGS: 

Fyens Amts Avis, november 2018:
Likør – 4 ud af 6 stjerner – ”Cremet mundfornemmelse, men en tydelig syre skærer igennem og sikrer, at likøren aldrig er i nærheden af at blive ubalanceret eller kvalm. Fire store stjerner.”

93/100 POINT VINKREUTZER.DK

90/100 POINT APÉRITIF
Vis mere
Vis mindre

Frederiksdal Likør

249,00
   På lager
Antal
Alc %17%
LandDanmark
OmrådeLolland
VinhusFrederiksdal
ÅrgangNV
DruerStevns Kirsebær
SmagsretningKraftig
Krydret
Aromatisk
Halvtør
Intens
Velegnet tilAperitif/uden mad
Dessert
Avec
Flaskestørrelse50 cl.
TypeHedvin
VarenummerPM8101046
Mest sete varer
Andre har også købt
Frederiksdal 2016
Frederiksdal Sur Lie
Frederiksdal Late Bottled