4 Rios Malbec Gran Reserva
4 Rios Malbec Gran Reserva

Mageløs Malbec fra Mendoza.


Aaah - sådan skal en "rigtig" Malbec smage - masser af power på frugt og krydderier, pakket flot ind i modne og fløjlsbløde tanniner.

Vinens karakter:

Flot dybrød farve med violette refleksioner. Duften er meget kompleks og elegant. I smagen opdages masser af vilde røde frugter som brombær, kirsebær og blomme. Et snert af lakrids fornemmes også. Vinen er silkeblød og tanninerne er flot "tæmmet".

Hvad er vinen velegnet til?

Det er en fremragende vin til krydrede pastaretter, en god saftig bøf, simreretter og ostebordet.

Serveringstemperatur: cirka 16-18 grader. Giv gerne vinen tid til at åbne sig i glasset.

Sådan er vinen fremstillet:

Lavet på 100% Malbec-druer fra minimum 70 år gamle vinstokke. Fadlagret i 12 måneder.

Om producenten:

Familien Correas ankom til Mendoza i slutningen af ​​det 17. århundrede. Familiens vinfremstillingshistorie begynder i 1860 med Don Segundo Correas, der planter ædle druer af fransk oprindelse og bygger den første vingård. I 1930'erne grundlagde Julián Correas vingården "El Ciprés" i Medrano, som siden hen blev særligt berømt for sin Cabernet Sauvignon-vine.

Tredje generation - Luis Segundo Correas, fortsætter og udbygger hvad hans forgængere gjorde. I 1972 moderniserede han den nuværende vingård i Tres Acequias i Medrano, Mendoza. Det gav vingården en større kapacitet i tråd med stigningen i antallet af vinmarker plantet i 1932. Dette giver ham mulighed for udelukkende at producere vine fra egne druer - en tradition som hans børn opretholder i dag.

På vingården Luis Segundo Correas fremstilles kun vine af højeste kvalitet fra deres egne vinmarker behandlet med specifikke dyrkningsteknikker. De respekterer forfædrenes håndværksfilosofi, og så har de arvet kunsten at kombinere og forbedre aromaer og smag, samt kendskabet til de forskellige jordarter, vinstokke, klimaet, alder på vinmarkerne og modning af druerne. Derfor opnår man altid vine med en elegant og fløjlsblød stil, men stadig med stor udtryksevne og personlighed, der giver vinene fra Correas-vingården de helt særlige kendetegn.
Vis mere
Vis mindre

4 Rios Malbec Gran Reserva

   På lager
Antal
Alc %14,5%
LandArgentina
OmrådeMendoza
VinhusBodegas Luis Segundo Correas
Årgang2016
DruerMalbec
SmagsretningFyldig
Krydret
Tør
Kompleks
Velegnet tilPastaretter
Simre/gryderetter
Bøffer
Ostebord
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerP17040316