4 Rios Chardonnay
4 Rios Chardonnay

Lækker Chardonnay fra Mendoza.


Her får du en læskende Chardonnay som vil gøre sig rigtig godt til det afslappede selskab med gode venner.

Vinens karakter:

Frugtig og levende Chardonnay med en frisk og fyldig profil. Et mildt strejf af mandariner og pærer giver vinen dybde og en anelse fed tekstur.

Hvad er vinen velegnet til?

God til fisk - gerne de fede af slagsen. Også super lækker som terrassevin på en lun forårsdag.

Serveringstemperatur: Køleskabskold.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet på ren Chardonnay-druer fra minimum 70 år gamle vinstokke. Den er ikke blevet fadlagret.

Om producenten:

Familien Correas ankom til Mendoza i slutningen af ​​det 17. århundrede. Familiens vinfremstillingshistorie begynder i 1860 med Don Segundo Correas, der planter ædle druer af fransk oprindelse og bygger den første vingård. I 1930'erne grundlagde Julián Correas vingården "El Ciprés" i Medrano, som siden hen blev særligt berømt for sin Cabernet Sauvignon-vine.

Tredje generation - Luis Segundo Correas, fortsætter og udbygger hvad hans forgængere gjorde. I 1972 moderniserede han den nuværende vingård i Tres Acequias i Medrano, Mendoza. Det gav vingården en større kapacitet i tråd med stigningen i antallet af vinmarker plantet i 1932. Dette giver ham mulighed for udelukkende at producere vine fra egne druer - en tradition som hans børn opretholder i dag.

På vingården Luis Segundo Correas fremstilles kun vine af højeste kvalitet fra deres egne vinmarker behandlet med specifikke dyrkningsteknikker. De respekterer forfædrenes håndværksfilosofi, og så har de arvet kunsten at kombinere og forbedre aromaer og smag, samt kendskabet til de forskellige jordarter, vinstokke, klimaet, alder på vinmarkerne og modning af druerne. Derfor opnår man altid vine med en elegant og fløjlsblød stil, men stadig med stor udtryksevne og personlighed, der giver vinene fra Correas-vingården de helt særlige kendetegn.
Vis mere
Vis mindre

4 Rios Chardonnay

   På lager
Antal
Alc %13,5%
LandArgentina
OmrådeMendoza
VinhusBodegas Luis Segundo Correas
Årgang2019
DruerChardonnay
SmagsretningFyldig
Frugtig
Frisk
Velegnet tilAperitif/uden mad
Fisk
Lyst kød
Allround
Flaskestørrelse75 cl.
TypeHvidvin
VarenummerP17043019
Andre har også købt
Kuffert 8
Kuffert 8
Før 662,00
475,00
Æble Cider
Æble Cider
55,00
Barbaresco Riserva - San Rocco