4 Rios Cabernet Gran Reserva
4 Rios Cabernet Gran Reserva

Intens og mættende argentiner.


Velstruktureret rødvin fra Mendoza med modne tanniner og en blød eftersmag.

Vinens karakter:

Vinen byder på masser af solbær i duften. Smagen har en pæn koncentration og er ret typisk for en sydamerikansk Cabernet Sauvignon. Eftersmagen præges af ristet egetræ fra fadlagringen.

Hvad er vinen velegnet til?

Herlig vin til madretter med oksekød - især fra grillen.

Serveringstemperatur cirka 16-18 grader.

Sådan er vinen fremstillet:

Lavet på 100% Cabernet Sauvignon-druer fra minimum 70 år gamle vinstokke. Fadlagret i 12 måneder.

Om producenten:

Familien Correas ankom til Mendoza i slutningen af ​​det 17. århundrede. Familiens vinfremstillingshistorie begynder i 1860 med Don Segundo Correas, der planter ædle druer af fransk oprindelse og bygger den første vingård. I 1930'erne grundlagde Julián Correas vingården "El Ciprés" i Medrano, som siden hen blev særligt berømt for sin Cabernet Sauvignon-vine.

Tredje generation - Luis Segundo Correas, fortsætter og udbygger hvad hans forgængere gjorde. I 1972 moderniserede han den nuværende vingård i Tres Acequias i Medrano, Mendoza. Det gav vingården en større kapacitet i tråd med stigningen i antallet af vinmarker plantet i 1932. Dette giver ham mulighed for udelukkende at producere vine fra egne druer - en tradition som hans børn opretholder i dag.

På vingården Luis Segundo Correas fremstilles kun vine af højeste kvalitet fra deres egne vinmarker behandlet med specifikke dyrkningsteknikker. De respekterer forfædrenes håndværksfilosofi, og så har de arvet kunsten at kombinere og forbedre aromaer og smag, samt kendskabet til de forskellige jordarter, vinstokke, klimaet, alder på vinmarkerne og modning af druerne. Derfor opnår man altid vine med en elegant og fløjlsblød stil, men stadig med stor udtryksevne og personlighed, der giver vinene fra Correas-vingården de helt særlige kendetegn.

Vis mere
Vis mindre

4 Rios Cabernet Gran Reserva

   På lager
Antal
Alc %13,5%
LandArgentina
OmrådeMendoza
VinhusBodegas Luis Segundo Correas
Årgang2016
DruerCabernet Sauvignon
SmagsretningKrydret
Solmoden
Koncentreret
Intens
Velegnet tilBøffer
Kød fra grillen
Oksekød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
Se video
VarenummerP17040216
Andre har også købt
Gigondas Cuvée de Beauchamp
Saronsberg Shiraz
Saronsberg Shiraz
Fra 220,00
Château la Bastide Tradition Rouge